A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Дорогі земляки! Шановні захисники України!

Дата: 13.10.2021 20:06
Кількість переглядів: 1951

Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків. В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.

Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.   Фото без опису

Мої поздоровлення сьогодні адресовані захисникам – нащадкам славного козацького роду, які в умовах сьогодення продовжують славні традиції українського воїнства, головні серед яких — патріотизм, мужність, любов до нашої землі. Переконана, що ви завжди будете з честю нести високе звання захисника України.

Сердечно бажаю вам міцного козацького здоров’я, щастя, життєвих гараздів, злагоди, миру і спокою! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають вас на нові звершення у почесній і благородній справі служіння народу України!

                                                     

 

                                                     З повагою, сільський голова                         Інна КОПІЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора