A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Продовжується роз’яснювальна робота та позапланові перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки

Дата: 05.11.2021 11:16
Кількість переглядів: 811

Фахівці Березанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області спільно з представниками поліції та органами місцевого самоврядування Куцурубської сільської ради продовжують здійснювати перевірки стосовно дотримання суб’єктами господарювання профілактичних та протиепідемічних вимог щодо діяльності в умовах карантинних обмежень на території Куцурубської сільської ради. Перевіряють наявність свідоцтва про вакцинацію, засобів індивідуального захисту, дистанційних розміток, проведення термометрії, здійснення дезінфекції приміщень в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, перукарнях та салонах краси. В ході перевірки виявлено деякі порушення протиепідемічних вимог: недостатня кількість дезінфікуючих засобів, не завжди використовуються засоби індивідуального захисту (маски, респіратори, одноразові рукавички), не проводиться температурний скринінг з відміткою у журналі тощо. За результатами перевірок вжито відповідні заходи, зокрема, надано приписи та відповідно порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення.

   Також з покупцями і відвідувачами торгівельних точок, які не дотримувались маскового режиму проведено роз’яснювальну роботу.

  Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області закликає дотримуватись рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, що є запорукою Вашого здоров’я та здоров’я ваших родин!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора