A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2021 11:15
Кількість переглядів: 1704

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

В цей день вшановуємо професіоналів та аматорів, які займаються мистецтвом, підтримують народні традиції та популяризують українську культуру.

Це свято об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, співу, живопису, театру, книги, народної творчості.

На території Куцурубської сільської ради функціонують 2 дитячі мистецькі школи, «Центр культури, дозвілля, молоді та спорту» в с.Куцуруб, Парутинський Палац культури разом із філіями.

В цьому році карантинні обмеження стали приводом для отримання можливостей проявити свої таланти зовсім в іншому форматі. Свята та фестивалі все частіше проходять он-лайн, але наші працівники культури разом з вихованцями, брали активну участь у таких заходах та здобували призові місця.

Вихованці Парутинської школи мистецтв (директор Іващенко Т.П.) посіли ІІ місце в обласному багатожанровому огляді «Різдвяне диво», в номінації вокальне мистецтво: ансамбль «Проліски» - ІІ місце. Також призове місце вокалісти посіли і у Всеукраїнському конкурсі вокально-хорового мистецтва «Золоті голоси»

Почесне ІІ місце – результат участі хореографічного колективу «Мозаїка Ольвії» у Всеукраїнському конкурсі «Миколаївські зорі 2021, ІІІ місце у відкритому багатожанровому конкурсі-фестивалі «Art-Fest Хвиля.

Відмінні результати мали і вихованці художнього відділення Куцурубської мистецької школи (директор Шевченко Г.Ф.) Це призові місця в обласному конкурсі декоративно-прикладного мистецтва «Світ очима дітей», VІ обласному фестивалі дитячої творчості «ART – MIX».

А ще на початку березня 2021 року у м. Миколаїв відбулося відкриття персональної виставки викладача художнього відділення Куцурубської мистецької школи Паранюк Л.М., пізніше в обласному конкурсі «Материнська пісня» Любов Мирославівна отримала - гран-прі конкурсу, а в обласному конкурсі «Таріль – магічне полотно» на базі МОЦНТ та КОР Паранюк Л.М. отримала І місце.

Відзначений у цьому році і талант вокалістів «Центру культури, дозвілля, молоді та спорту» (директор Кондратюк В.І.),адже вони посіли ІІ місце у вокальному фестивалі-конкурсі «Хвиля» у вересні 2021 року.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Вітаємо Вас із професійним святом!

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! 

Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. 

Вітаємо усіх, хто присвятив себе служінню мистецтву, хто дарує людям незабутні зустрічі з прекрасним! Бажаємо міцного здоров'я, нових творчих здобутків, професійних успіхів, невичерпної енергії, миру і добробуту! 

 

 

Відділ освіти, молоді, спорту

та культури

Куцурубської сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора