A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

10.11.2021 року відбулося засідання ХІV сесії ІIІ скликання Куцурубської сільської ради.

Дата: 11.11.2021 10:07
Кількість переглядів: 1200

   10.11.2021 року відбулося засідання ХІV сесії ІІ скликання Куцурубської сільської ради.

     Розглянуто слідуючі питання:

  • Про організацію цивільного захисту на території Куцурубської сільської ради.

  • Про несення змін та уточнень до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади на 2019-2023 роки, затверджену рішенням сільської ради 20 лютого 2018 року №12.

  • Про надання дозволу КП ОМР “Очаків-сервіс” на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, розташованих в межах території Куцурубської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

  • Надано згоду на передачу в оренду нерухомого майна площею 108,7 кв.м., що розташоване на першому поверсі поліклінічного відділення для КНП «Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Миколаївської обласної ради сроком на п’ять років.

  • Розглянуто земельні питання.

  • За пропозицією депутата сільської ради Мурашкіної Л. М. прийнято рішення про звернення депутатів Куцурубської сільської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора