Куцурубська громада
o

Ямковий ремонт дороги від с.Каталине до м.Очаків

Дата: 18.11.2021 09:55
Кількість переглядів: 1475

Ямковий ремонт дороги від с.Каталине до м.Очаків

Вже довгий час серед жителів громади ведуться дискусії щодо незадовільного технічного стану автомобільної  дороги Т15-07, яка з’єднує населені пункти із адміністративним центром, який розташований в с. Куцуруб, містами Миколаїв та Очаків.

Наразі, в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського « Велике будівництво», за сприяння Народного депутата України Олександра Пасічного, розпочато роботи по ремонту дороги Т 15-07, який планується завершити у 2022 році.

Але сьогодення, особливо в осінньо-зимовий період, потребує покращення стану дорожнього покриття. ТОВ «ПІВДЕННО - УКРАЇНСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» провели ямковий ремонт автодороги від с.Каталине до м.Очаків.

Куцурубська сільська рада вдячна керівництву ПІВДЕННО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ за розуміння проблем громади. Ремонт цього автошляху забезпечить безпечне пересування автомобільного транспорту, шкільних автобусів, екстрених служб. Сільська рада звернулась до директора ТОВ «Оріон-Авто» Валерія Буркуна з проханням про відновлення автобусного маршруту Миколаїв- Парутине-Очаків.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора