A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Острівська гімназія отримала новий автобус

Дата: 18.11.2021 09:57
Кількість переглядів: 2027

Острівська гімназія отримала новий автобус

 

16 листопада 2021 року новенький шкільний автобус отримали учні колишнього Острівського НВК, які після реорганізації закладу освіти продовжують навчання в Острівській гімназії.

Автобус придбаний коштом державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету 50% в рамках реалізації державної програми «Шкільний автобус». Вартість шкільного автобуса становить 2 000 000 грн., з них кошти міcцевого бюджету громади – 1 000 000 грн.

Транспортний засіб буде забезпечувати підвезення не лише учнів до школи, а й дошкільнят до дошкільного підрозділу закладу. Наразі в закладі освіти навчається 60 учнів, більшість з них доїжджає до школи із сусідніх населених пунктів старостинського округу. Відтепер вони зможуть комфортно добиратися до школи. Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до закладу освіти, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня.

Отримання новенького автобуса - довгоочікувана подія учнів та освітян, адже він не лише відвозитиме учнів до місця навчання, а й використовуватиметься для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя.

Громада і надалі буде працювати над оновленням автопарку для забезпечення підвозу учнів до закладів освіти.

 

Відділ освіти, молоді, спорту та культури

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора