A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Парутинський палац культури. Творчі здобутки "МОЗАЇКИ ОЛЬВІЇ"

Дата: 20.12.2021 15:46
Кількість переглядів: 3590

Творчі здобутки "МОЗАЇКИ ОЛЬВІЇ"

У жовтні та листопаді учні хореографічного відділення Парутинської мистецької (музичної) школи у складі зразкового ансамблю танцю "Мозаїка Ольвії" прийняли участь у двох обласних конкурсах хореографічного мистецтва: «Перлина Прибужжя» та «Jam». Вони проводилися дистанційно через карантинні обмеження.

Мета конкурсів – розвиток народної, класичної, сучасної та бальної хореографії, пошук та удосконалення нових форм хореографічного мистецтва, популяризації народних традицій та обрядів у стилізованій хореографічній обробці, вдосконалення виконавської майстерності.

Ці конкурси є обов’язковими для колективів зі званням «народний/зразковий» та спрямовані на підвищення рівня хореографічного мистецтва й виконавської майстерності.

Тож це – найкраща можливість продемонструвати високий рівень професійної майстерності й багатогранність творчої діяльності, довести, що колектив гідний отриманого звання.

До цьогорічних конкурсів долучилися понад 50 хореографічних колективів Миколаївщини зі званням «народний/зразковий», а це близько 500 учасників із 17 територіальних громад та 4 міст області.

Кожен з них представив свою творчість у певних вікових категоріях та номінаціях.

Виступи учасників складалися з двох сценічних різнопланових номерів.

Члени журі відзначили, що до участі у колективах залучається багато дітей та молоді, а це свідчить про активну роботу керівників колективів по зацікавленню та залученню населення до культурного життя громади.

За підсумками перегляду конкурсної програми неупереджене професійне журі визначило переможців, яких нагородили дипломами управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Наші учні посіли 2 місце у обох конкурсах. Тож вітаємо їх та керівника Ангеліну Одарич з цією гідною перемогою та бажаємо всім здоров'я, наполегливості та подальших творчих злетів!

Тетяна Іващенко

Директор Парутинської МШ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора