A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

24 грудня 2021 року відбулась ХVІІ позачергова сессія ІІІ скликання Куцурубської сільської ради.

Дата: 24.12.2021 16:07
Кількість переглядів: 2325

24 грудня 2021 року відбулась ХVІІ позачергова сессія ІІІ скликання Куцурубської сільської ради.

На сессії був присутній помічник народного депутата України Олександра Пасічного — Ігор Миколайович Кликов, який розповів про роботу народного депутата Олександра Пасічного. В цьому році Куцурубська громада отримала державну субвенцію на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Кутузова від вул. Очаківської до буд. №6 вул. Кутузова в с.Куцуруб на суму 810 тис.810 грн., сприяв виділенню для громади транспортного засобу - швидкої допомоги, відновленню маршрутного рейсу Миколаїв-Очаків.

Ігор Миколайович, від імені народного депутата Олександра Пасічного, вручив подяку депутатці сільської ради від Політичної Партії “Слуга Народу” Раїсі Сметані . Прийняв активну участь у спілкуванні з депутатами при обговоренні питань проекту місцевого бюджету громади.

Рішенням сессії були внесені зміни до сільського бюджету Куцурубської сільської ради на 2021 рік.

Схвалено сільський бюджет Куцурубської сільської ради на 2022 рік.

Встановлено вартість харчування та розмір батьківської плати у закладах дошкільної освіти, дошкільних підрозділах закладів освіти Куцурубської сільської ради.

Затверджено фінансовий план на 2022 рік комунального некомерційного підприємства “Куцурубський центр первинної медико-санітарної допомоги” Куцурубської сільської ради.

Затверджено нову редакцію Статуту Куцурубського сільського комунального підприємства “Гілея”.

З аналітичною довідкою про стан освіти в громаді виступила начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Олена Кельбас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора