A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

14 січня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Куцурубської сільської ради.

Дата: 17.01.2022 14:50
Кількість переглядів: 1183

14 січня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Куцурубської сільської ради.

 Заслухано слідуючі питання:

  • Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Куцурубської сільської ради за 2021рік.

  Враховуючи, що рівень роботи із зверненнями громадян є одним із важливих чинників довіри людей до влади, суспільно-політичної стабільності в громаді і в державі в цілому, то згідно з Законом України «Про звернення громадян» в Куцурубській сільській раді ведеться порядок роботи зі звернення громадян. Всі звернення громадян, які надходять на адресу сільської ради, підлягають обов'язковому розгляду, про підсумки роботи звітувала Коптева А.С. – адміністратор ЦНАП

  Протягом 2021 року до сільської ради надійшло 192 звернення громадян.

  Із усіх звернень за 2021 рік було 15 колективних звернень. Найбільше колективних звернень надійшло від жителів громади з питань транспортного сполучення, видалення аварійних дерев, проведення водопостачання і т.д. За цими зверненнями заявникам надані відповідні роз’яснення згідно з чинним законодавством.

  Усі звернення, які надходили до сільської ради, розглядалися в передбачені законом терміни. З усіх звернень вирішено позитивно 172, дано роз’яснення згідно з чинним законодавством на 8 звернень, у стадії виконання - 11 звернень, відмова — 1 звернення.

  Серед авторів звернень переважають найменш соціально захищені категорії населення (пенсіонери, інваліди). Зазначена категорія громадян піднімає питання надання матеріальної допомоги на лікування.

  Протягом 2021 року з проханням виділити матеріальну допомогу до сільської ради звернулось 102 особи. Згідно протоколів проведено 15 засідань комісій по питанню надання грошової допомоги. Виплачена матеріальна допомога за 12 місяців у розмірі 542 тис. 418 грн.

  Також за звітний період надійшло 27 звернень з питань аграрної політики та земельних відносин, житлової політики — 20, комунального господарства – 6, транспорту і зв’язку - 5, і т. д.

  • Про стан військового обліку на території Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади у 2021 році та завдання щодо його поліпшення у 2022 році, доповідала Ахрамєєва А.С. - інспектор військового обліку та мобілізаційної роботи.

  У 2021 році інспектором з військового обліку та мобілізаційної роботи, проведена робота з 3 відділом Миколаївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щодо призову громадян України на строкову службу. До 1 грудня були подані списки громадян, які проходять приписку до призовної дільниці 3 відділу Миколаївського РТЦК та СП( діти, яким у рік приписки виповняється 17 років). Списки громадян були подані своєчасно, особові справи сформовано, розбіжностей та зауважень немає. Щомісячно та своєчасно подається інформація про реєстрацію та вибуття до нового місця проживання військовозобов'язаних та інформація про зміну облікових даних. Станом на 30 грудня 2021 року 100% проведено щорічну звірку карток первинного обліку військовозобов'язаних.

  • Про роботу Центру надання адміністративних послуг на території Куцурубської сільської ради, доповідала Стинка .С.В. – начальник відділу ЦНАП

  В Центрі надання адміністративних послуг та відділених робочих місцях громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 197 адміністративних послуг. Протягом 2021 року через ЦНАП та ВРМ було надано 8369 адміністративних послуг.

   Найбільшим попитом серед населення 2021 року користувались послуги:

* з реєстрації місця проживання особи та видачі довідок про реєстрацію місця проживання – 4953 послуг або 59,2 %  від загальної кількості прийнятих заяв,

* адміністративні послуги соціального характеру 1108 послуг або 13,2%,

* видачі відомостей з Державного земельного кадастру та земельні питання (сектору № 3 Управління у Миколаївському районі ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області та звернення з земельних питань до Куцурубської сільської ради) (482+540=1022) послуг або (5,8%+6,5%=12,2%),

* державної реєстрації фізичних та юридичних осіб – 506 або 6 % тощо.

Надано адміністраторами ЦНАП консультацій суб’єктам в кількості 9341 одиниць, які надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою телефону. Найчастіше консультування ведеться з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, з питань оформлення паспорту громадянина України з безконтактним електронним носієм формі ID-картки, реєстрації бізнесу та нерухомого майна (земельних ділянок, квартир, будинків), питання соціального характеру(отримання матеріальної допомоги, субсидій) тощо. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора