A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

 Звіт старости Парутинського старостинського округу за 2021 рік

Дата: 18.01.2022 16:40
Кількість переглядів: 1199

Парутинський старостинський округ складається з трьох сіл: с.Парутине, с.Прибузьке, с.Каталине. Загальна кількість населення 1987 чоловік. В селі Парутине -1694 чол., в селі Прибузьке - 143 чол., в селі Каталине - 124 чол. Народилося за 2021 рік 6 дітей, померло - 31 особа.

З метою надання якісних послуг населенню, працівники старостинського округу проводять прийом громадян, відвідують малозабезпечені, багатодітні, кризові сім'ї. В межах посадових обов'язків видаються довідки, характеристики, довіреності, виконуються нотаріальні дії. В 2021 році найбільше звернень від населення було з питань соціального захисту населення : оформлення житлових субсидій, державної допомоги малозабезпеченим, пільги та інше.

  В 2021 році при адмінбудівлі с. Парутине відкритий “Консультаційний пункт” з цивільного захисту населення.

  За кошти сільської ради утримуються заклади старостинського округу:

- Парутинський ЗЗСО І ІІІ ступенів – 1697 337 грн;

- ЗДО « Ластівка» - 1484831 грн;

-Парутинський палац культури - 527 795 грн.

-Музична школа – 799 688 грн.

  Найбільша частина бюджетних коштів використана на заклади освіти.

Соціальним працівником обслуговується 9 одиноких, пристарілих громадян, які потребують стороннього догляду. В стаціонарі територіального центру соціального обслуговування перебуває одна людина з Парутинського старостинського округу.

В 2021 році комунальним підприємством КСКП “Гілея” не тільки проводились аварійні ремонти водопроводу, а було замінено частину водопровідної мережі за кошти з місцевого бюджету:

-с. Парутине загальною довжиною 450 м. - 108500 грн.

-с. Прибузьке загальною довжиною 2300 м. - 231000 грн.

-с. Каталине загальною довжиною 800 м. - 79000 грн.

В частині амбулаторії с. Парутине проведено капітальний ремонт за благодійні кошти Кепіна Олександра.

В дошкільний заклад “Ластівка” обласним депутатом Ігнатенко Є.О. придбано 46 ковдр, подарунки дітям до свята святого Миколая та в Парутинському палаці культури встановлено 10 склопакетів.

ТОВ “Південно-Українська ВЕС” до свята Нового року придбано подарунки дітям дитячого садка “Ластівка” та молодшим класам Парутинської школи. Придбано феєрверк на новорічне свято.

Дитячому садку “Ластівка” придбано за кошти Представництва ПАУЕР КОНСТРАКШН КОРПОРЕЙШН ОФ ЧАЙНА, ЛТД протирочну машину, електром’ясорубку, праску, миючий пилосос.

Пауер-Чайна” - кухоний комбайн, миючий пилосос, праску.

Щира всім вдячність, хто допомагає Парутинському старостатинському округу.

В 2021 році прибрано від сміття, опалого листя дерев, центр села і три парки; обрізано 300 кущів троянд. Пофарбовано паркан біля ФАПу і ворота кладовища в с. Каталине. Побілено автозупинки в селах Каталине, Прибузьке, а також близько 350 дерев в центрі с. Парутине. Пофарбовано ворота і паркан, покошено траву та прибрано і вивезено сміття на кладовищі села Парутине. Проводилось косіння трави. Завдяки підприємству КСКП “Гілея” двічі було покошено узбіччя дороги, вулиці Прибузька, Ольвійська та стадіон в селі Парутине.

Хочу висловити слова вдячності керівництву сільської ради, депутатам та жителям Парутинського старостинського округу за співпрацю, розуміння та сподіваюсь на подальшу підтримку і співпрацю.

Староста Парутинського старостинського округу

Олег ХАРКОВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора