A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

31 січня 2022 року відбулась позачергова XVIII сессія ІІІ скликання Куцурубської сільської ради.

Дата: 02.02.2022 14:09
Кількість переглядів: 1280

    31 січня 2022 року відбулась позачергова XVIII сессія ІІІ скликання Куцурубської сільської ради. Депутати сільської ради розглянули 27 питань.

    В роботі засідання взяли участь Волинець Тетяна – начальник уравління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА, Ігор Ющенко головний спеціаліст з питань рекреаційних територій та інвестицій Миколаївської ОДА та Поливода Віталій – представник компанії «Архімед», які представили на розгляд депутатів пілотний проект будівництва Туристично – сервісної зони в туристічній локації біля НІАЗ «Ольвія». В свою чергу депутати підтримали рішення про надання дозволу Миколаївській обласній державній адміністрації управлінню з питань туризму та курортів на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

   Також внесено зміни до програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень в Куцурубській сільській ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням сілської ради від 24.12.2020 року № 28.

   Безоплатно передано комп’ютерне обладнання ( 29 ноутбуків) з балансу комунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної ради до відділу освіти, молоді, спорту та культури Куцурубської сільської ради, закріпивши їх у подальшому за закладами освіти громади.

  Безоплатно передачано спеціалізований шкільний автобус з балансу комунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної ради до відділу освіти, молоді, спорту та культури Куцурубської сільської ради закріпивши його у подальшому за Острівський навчально-виховний комплексом.

На порядку денному вирішувались також земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора