A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Засідання виконавчого комітету

Дата: 14.02.2022 10:42
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису 11.02.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету, розгляуто 18 питаннь. На засіданні виконавчого комітету була присутня Романюк Л.С. – провідний спеціаліст управління забезпечення  взаємодії з органами місцевого самоврядування Миколаївської РДА.

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули  виконання бюджету  Куцурубської сільської  територіальної громади за  2021 рік, як в цілому по громаді так і окремо по кожному старостинському округу.

Окремим рішенням закріплено прилеглу територію та об’єкти благоустрою біля закладів, установ, організацій за відповідальними особами та суб’єктами господарювання на території Куцурубської сільської ради  в розрізі кожного населеного пункту.

 В зв’яку з кадровими змінами внесено зміни до ряду комісій при виконавчому комітеті сільської ради.    Фото без опису

Розглянувши заяви жителів громади, члени виконавчого комітету прийняли рішення про надання грошової допомоги малозабезпеченим верствам населення на лікування  - 9 чол., грошову допомогу на поховання  -2 чол. та 1 чол. надано допомогу в зв’язку з пожежею. Також  надано дозволи на виготовлення технічної документації на житлові будинки, поставлено громадян на квартирний облік та інше.   

 Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та конструктивно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора