Куцурубська громада
o

Голова громади привітала воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 16.02.2022 17:47
Кількість переглядів: 1356

  Щороку 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня далекого 1989 року з Афганістану були виведені радянські війська, які протягом десяти років брали участь у війні на території цієї країни. Скільки б років не минало, які б політичні події не відбувались в Украні, Афганська війна завжди залишатиметься трагічною сторінкою історії нашого народу, болем у серцях українців. Куцурубська об’єднана громада шанує своїх земляків, яким довелось стати учасниками бойових дій на території Афганістану. Пам’ятаємо і про тих, хто не пережив жахи страшної війни і не повернувся додому живим. Члени їх родин не залишаються поза увагою влади. Щороку наша громада відзначає пам’ятну дату повернення радянських військ з території республіки. Голова Куцурубської сільської ради  Інна Копійка особисто відвідала земляків-інтернаціоналістів, які проживають в селах Куцуруб, Іванівка, Дмитрівка, Солончаки, Парутине, Прибузьке, Матросівка. Двадцять три пам’ятні медалі Інна Василівна передала воїнам-інтернаціоналістам, переказуючи слова поваги від імені усієї громади. Особисті рахунки тих, хто на знак пошани отримав медалі, поповнила і матеріальна підтримка з місцевого бюджету на загальну суму 23,5 тис. грн. П’ять жителів громади отримали по 2900,00 грн. Серед них чотири особи з інвалідністю та батько загиблого воїна - Пілієва Анатолія Романовича. Вісімнадцять учасників бойових дій, які проживають на території ОТГ, отримали по 500,00 грн. Щороку 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня далекого 1989 року з Афганістану були виведені радянські війська, які протягом десяти років брали участь у війні на території цієї країни.

Скільки б років не минало, які б політичні події не відбувались в Украні, Афганська війна завжди залишатиметься трагічною сторінкою історії нашого народу, болем у серцях українців.
Куцурубська громада шанує своїх земляків, яким довелось стати учасниками бойових дій на території Афганістану. Пам’ятаємо і про тих, хто не пережив жахи страшної війни і не повернувся додому живим. Члени їх родин не залишаються поза увагою влади.
Щороку наша громада відзначає пам’ятну дату повернення радянських військ з території республіки. Голова Куцурубської сільської ради  Інна Копійка особисто відвідала земляків-інтернаціоналістів, які проживають в селах Куцуруб, Іванівка, Дмитрівка, Солончаки, Парутине, Прибузьке, Матросівка.
Двадцять три пам’ятні медалі Інна Василівна передала воїнам-інтернаціоналістам, переказуючи слова поваги від імені усієї громади.
Особисті рахунки тих, хто на знак пошани отримав медалі, поповнила і матеріальна підтримка з місцевого бюджету на загальну суму 23,5 тис. грн. П’ять жителів громади отримали по 2900,00 грн. Серед них чотири особи з інвалідністю та батько загиблого воїна - Пілієва Анатолія Романовича. Вісімнадцять учасників бойових дій, які проживають на території ОТГ, отримали по 500,00 грн.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора