A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Рішення сесії № 2 від 30-06-2021р. "Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) майна, що належить до комунальної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади"

Дата: 30.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 302

У К Р А Ї Н А

МИКОЛАЇВСЬКА  ОБЛАСТЬ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ  РАЙОН

КУЦУРУБСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Р І Ш Е Н Н Я

30 червня 2021 року                                 №    2                              10 сесія ІІІ скликання

 

Про   затвердження   Порядку  приватизації

(відчуження)  майна, що належить до комунальної

власності  Куцурубської   сільської  ради

об’єднаної  територіальної  громади

 З метою підвищення ефективності використання майна комунальної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»від 18.01.2018 року №2269-УІІІ, Постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. №432 “Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу”, керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, сільська  рада

ВИРІШИЛА:

 1. Затвердити Порядок приватизації (відчуження) майна, що належить до комунальної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади (далі порядок додається).

 2. Встановити, що дане рішення набуває чинності з дати оприлюднення  його на офіційному веб - сайті  сільської  ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Ю.Михайляк) і з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (В.Недов).

Сільський голова                                                Інна КОПІЙКА

Додатки до рішення:

Порядок приватизації (відчуження) майна, що належить до комунальної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора