A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Рішення сесії №1 від 30-06-2021р. "Про затвердження Положення про розміщення зовнішньої реклами на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади "

Дата: 30.06.2021 18:44
Кількість переглядів: 376

У К Р А Ї Н А

МИКОЛАЇВСЬКА  ОБЛАСТЬ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ  РАЙОН

КУЦУРУБСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Р І Ш Е Н Н Я

30 червня 2021 року                       №        1                        10 сесія ІІІ скликання

Про   затвердження   Положення  про

розміщення   зовнішньої   реклами  на

території Куцурубської сільської ради

об’єднаної   територіальної    громади

         Відповідно ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законів України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003. № 2067, з метою впорядкування правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території  сільської ради та враховуючи рекомендації постійної комісії  з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, сільська рада

В и р і ш и л а :

1. Затвердити Положення про розміщення зовнішньої реклами на території Куцурубської сільської ради об’єднаної  територіальної  громади (додається).

2. Доручити секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в

установленому законодавством порядку.

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Сільський голова                                                                  Інна КОПІЙКА

 

Додатки до рішення:

Положення про розміщення зовнішньої реклами та зразки заяв на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора