A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Перша велодоріжка на Миколаївщині пройде по селах Куцурубської громади

Дата: 23.02.2022 12:34
Кількість переглядів: 618

Фото без описуНа поточному тижні розпочались довгоочікувані роботи на трасі Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків. 
    Як зауважив днями помічник народного депутата України Олександра Пасічного Ігор Кликов, перебуваючи на зустрічі з населенням в селі Іванівка, ремонт дороги цього року завершать. 
    За проектом уздовж всієї траси, яка з’єднує села нашої громади,  облаштують першу на Миколаївщині велодоріжку. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Миколаївській області. 
    На об’єкті робота триває у цілодобовому режимі. Дорожники у дві зміни за допомогою сучасної спецтехніки виконують роботи з фрезерування зношеного покриття, влаштування ровиків поширення дороги та укладання шару основи зі спеціальної суміші. Надалі тут буде влаштовано два шари нового асфальтобетону.
     Для зручності водіїв та пішоходів у межах населених пунктів будуть влаштовані сучасні автопавільйони, пішохідні доріжки та переходи, тактильна плитка та електроосвітлення.
"Увесь комплекс дорожніх робіт заплановано виконати у максимально стислі терміни. Аби зі стартом курортного сезону відпочивальники з легкістю могли дістатися до туристичних локацій", - наголошують в САД Миколаївської області. 
    У Службі також нагадали, що у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"  упродовж 2020-2021 років в області повністю відновили Дніпропетровський та Кіровоградський напрямки, а також трасу курортного спрямування Т-15-13 Нечаяне-Очаків.
    Раніше заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що у 2022 році планується оновити чи побудувати 5,5 тис. км доріг державного значення та понад 1,4 тис. км автошляхів місцевого значення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора