Куцурубська громада
o

ДЯКУЄМО ЗА СУМЛІННІСТЬ І ДОПОМОГУ!

Дата: 28.02.2022 17:33
Кількість переглядів: 592

Фото без описуКуцурубська сільська рада щиросердно дякує всім, хто доклав і докладає зусиль для збору благодійної допомоги, яку ми організовано передаємо для наших захисників. Зібрані продукти харчування, медикаменти, цигарки, матраси, ковдри та т.і. вже використовуються за призначенням. 
Збір благодійної допомоги будемо продовжувати і передавати військовим у разі звернення командування військових частин або військкомату.  
Знаємо, що чимало наших земляків роблять фінансові внески на рахунки благодійних фондів, які співпрацюють з українською армією.  
Всі разом ми доводимо сьогодні, Україна – це держава сумлінних громадян.
В складну годину потрібна допомога і цивільному населенню.  І жителі  нашої громади та міста Очакова вже її отримують. Дякуємо фінансовому директору ТОВ «Колос-2011»  Сергію Івановичу Кришталю  та директору ТОВ «Агрофірма «Лиманський»  Євгену Андрійовичу Скрипнику, які організували видачу молока на фермах у селі Острівка та в селі Куцуруб.
Шановні земляки!  Ми з вами згуртувались у складну годину. Дякуємо за розуміння і підтримку і просимо зберігати спокій, рівновагу та людяність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора