A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Сільська рада забезпечує мукою безкоштовно

Дата: 02.03.2022 16:32
Кількість переглядів: 961

Дорогі земляки!

Просимо з розумінням поставитись до проблем з поставкою хліба до сіл нашої громади.

Очаківський хлібозавод максимально використовує свої потужності для виготовлення хліба та забезпечення ним передусім, наших захисників - військовослужбовців та воїнів територіальної оборони, а також жителів міста Очакова та сіл регіону. Потужності хлібозаводу обмежені і за будь-якої можливості намагаємось привезти хліб з Миколаєва. Але це дуже складно за умови розведення мостів.

Аби забезпечити жителів громади можливістю самостійно випікати хліб, Куцурубська сільська рада доставила три тони муки селянам, дякуючи голові КСП «Україна» Андрію Костерчуку. Мука вже доставлена до тих сіл громади, до яких поставки хліба здійснювати найскладніше через віддаленість. Дві тони муки отримав Острівський старостинський округ для забезпечення сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине. По п’ятсот кілограмів отримали села Каталине та Прибузьке.

Завтра, третього березня, муку планується доставити до села Парутине.

Поступово мукою, яку сільська рада роздає безкоштовно, планується забезпечити всі села громади.

Також, окрім муки, в селах залишаються і висівки. 28 мішків висівок залишили для Острівки, Матросівки та Ч. Парутине, по сім мішків - у селах Каталине та Прибузьке.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї важливої справи, а також тим, хто зумів доставляти в ці дні хліб Очаківської пекарні до сіл Куцуруб, Іванівка, Яселка.

Сільська рада дякує за допомогу у розвантаженні  муки Сергію Антикалу, Василю Драганчуку, Юрію Клинову, Миколі Сіряченку та чоловікам, які зустрічали машини з мукою в кожному з сіл.

Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора