A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

В умовах воєнного стану влада вдалася до жорсткої економії

Дата: 22.03.2022 20:22
Кількість переглядів: 1174

Фото без описуЗважаючи на особливі потреби у коштах, що виникли внаслідок запровадження воєнного стану та через необхідність фінансування непередбачених діючим бюджетом витрат, влада громади змушена шукати нові ресурси.
Зважаючи на складність ситуації, виконавчий комітет Куцурубської сільської ради ухвалив непопулярне, але вкрай потрібне рішення «Про особливості  оплати  праці в умовах воєнного стану».
Документом, за який було проголосовано одноголосно усіма присутніми членами виконкому, сільському голові, керівникам закладів соціальної сфери  та комунальних установ, засновником яких є Куцурубська сільська рада, припинено виплати премій а також максимально обмежено виплату стимулюючих надбавок до заробітних плат працівників.
Рішенням виконкому також затверджено оновлений штатний розпис територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Куцурубської сільської ради та сільського  комунального  підприємства «Гілея». Передбачено також і припинення виплати доплати за сумлінне виконання своїх обов’язків та особливі умови праці директору комунального  підприємства «Гілея».
Фактично, ухваленим рішенням, виконком тимчасово перевів усі структурні підрозділи влади громади на мінімальну оплату праці. Проте, це не означає, що обсяги виконаних робіт та обов’язків посадовців буде обмежено. Влада громади працюватиме і надалі в потрібному для громадян режимі, аби забезпечувати всі необхідні заходи для життєдіяльності громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора