Куцурубська громада
o

І в горі ми разом...

Дата: 23.03.2022 14:45
Кількість переглядів: 1270

Смерть близької особи – те, з чим змиритися важко, нестерпно боляче і те, що пережив у своєму житті кожен із нас. Здавалося, ще вчора жартували, сміялися, плакали разом, будували спільні плани на життя, інколи сперечалися чи навіть конфліктували, а сьогодні особливий світ, наповнений присутністю рідної людини, перестав існувати...

Фото без описуСьогодні безмежне горе охопило всю нашу країну. Гинуть люди – найкращі діти України. Гинуть не тільки на бойових позиціях, а й у мирних містах та селах.
Сьогодні сум і жалоба – це постійний стан душі кожного, хто щиро любить свою державу, бо держава – це і є люди, це всі ми з вами і кожен окремо…
Не може не боліти відкрита рана у всієї громади, навіть якщо горе спіткало одну родину…


З великим сумом сьогодні Куцурубська громада згадує всіх, хто загинув від жорсткого протистояння двох держав, а особливо тих, хто став на захист України, покинувши рідне село…


Разом з Куцурубом, Іванівкою, Покровкою, Солончаками та Парутинем зараз втирають сльози усі  наші села, згадуючи добрим словом загиблих воїнів –

Архіпчука Олександра Олександровича,

Барбера Миколу Яковича,

Блінова Андрія Анатолійовича,

Нікішина Валентина Олександровича,

Кулая Олексадра Дмитровича,

Іванова Юрія Миколайовича,

Гондюла Дем’яна Володимировича та

Пінчука Володимира Анатолійовича…
 

Світла їм пам'ять вічний спокій!


Неможливо втішити рідних, неможливо вгамувати біль, неможливо зменшити горе…
Але можна підтримати, допомогти вистояти в лиху годину, підставити вірне плече.
Куцурубська громада – це міцна і дружня родина, яка не покидає своїх наодинці з труднощами, прагнучи хоч якось зменшити тягар страшного випробування.
22  березня  виконавчий комітет Куцурубської сільської ради одностайно ухвалив рішення по необхідність надання фінансової підтримки родинам захисників України, які загинули (померли) в боротьбі за незалежність  суверенітет і територіальну цілісність України.
Допомогу, яку встановили в розмірі 15000,00 грн надаватимуть виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого (загиблого).
Рішенням визначений порядок отримання такої фінансової підтримки. Передбачено, що допомога надається за останнім місцем проживання або реєстрації померлого (загиблого) на території Куцурубської сільської територіальної громади.
Допомога, що передбачена за рахунок коштів бюджету сільської територіальної громади, надаватиметься на  підставі поданої заяви (протягом шести місяців з моменту смерті/загибелі) та розпорядження сільського голови.
До заяви додаються:  копія свідоцтва про смерть особи; довідка про склад сім’ї із зазначенням місця реєстрації або місця проживання  померлої особи до дня смерті; копія паспорта чи іншого документа, що  посвідчує  особу   виконавця волевиявлення померлого або особи, яка зобов'язалася поховати померлого; копія документа про присвоєння ідентифікаційного номера заявнику; довідка   про поховання хто здійснив  поховання померлого; банківські реквізити для зарахування допомоги.
Куцурубська влада щиро бажає усім, щоби горе обходило ваші родини!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора