A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Дякуємо активістам громадського порядку

Дата: 23.03.2022 19:42
Кількість переглядів: 1092

Фото без описуВ Куцурубській громаді не забули про те, що війна не для всіх біда. Є окремі особистості, які в лиху годину здатні завдати болючого вдару зсередини. Це мародери, які не мають ані честі, ані совісті.
Про чисельні випадки мародерства ми знаємо з соціальних мереж, розповідають про такі аморальні вчинки і центральні ЗМІ.
Аби унебезпечити жителів громади від подібного впливу, наші чоловіки вже в перші дні війни організували добровольчі загони з охорони громадського порядку для постійного патрулювання територій. Влада громади узгодила порядок їх діяльності з військовим комісаріатом.
Такі дружини діють по всіх старостинських округах Куцурубської громади.
З використанням власного транспорту ці чоловіки постійно - і вдень, і вночі - моніторять ситуацію по селах. Особливо стежать за тими будинками, жителі яких змушені були тимчасово покинути Батьківщину в пошуках миру та спокою.
Зі зрозумілих причин, ми не можемо розповісти про тих, хто власне і здійснює таку важливу місію охорони громадського спокою у складний для всіх нас час.
Проте, вже сьогодні ми можемо подякувати всім, хто долучився до такої важливої і потрібної роботи.
Наші добровольчі дружини – це міцна опора влади і надійний захист громадян. Діючи виключно в рамках законності, вони дбають і дбатимуть про громадський порядок у наших селах.
В кожному старостинському окрузі є координатори роботи таких дружин, які проводять інструктаж, ведуть облік повідомлень від громадян та координують діяльність добровольців з правоохоронними органами та ЗСУ, отримуючи настанови та рекомендації.
Варто зауважити, що добровольчі дружини відпрацьовують також «світлі» точки по селах ОТГ. Це домівки наших співгромадян, які не дотримуються вимог щодо світломаскування.
Звертаємо вашу увагу, що світломаскування – це вимога воєнного часу, а не забаганка місцевої влади. Тож, нагадуємо всім, що в темну пору доби слід подбати, аби світло з ваших домівок не поширювалось на подвір’я та вулиці. Завішуйте вікна темними непрозорими тканинами та з  повагою і розумінням ставтесь до всіх вимог сьогодення.
Спільна справа перемоги над ворогом залежить від кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора