A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

З турботою про наших захисників

Дата: 24.03.2022 15:06
Кількість переглядів: 1131

Фото без описуВ той час, коли захисники, ризикуючи власним життям, боронять Батьківщину від ворожого нападу, ніхто в Україні не залишається осторонь спільної справи.
Поряд з щоденною допомогою мирному населенню, всі ми прагнули і прагнемо підтримати наших захисників – і воїнів українських Збройних Сил, і бійців місцевої тероборони. Кожен, в міру своїх сил та можливостей, в міру свого розуміння та навичок робить все, аби наші захисники відчували підтримку й турботу від тих, кого покинули вдома, взявши збою в руки.
Жителі наших сіл відгукнулись на заклик влади громади і зібрали у перші дні війни чимало продуктів харчування, теплих речей, медикаментів та засобів особистої гігієни, які передали до військових частин Очаківського військового гарнізону.
Іванівський старостинських округ, як і інші округи нашої громади, залучився до спільної справи в перші дні війни. І сьогодні жителі округу продовжують робити те, що по силах.
Наші жінки залучились до виготовлення маскувальних сіток. В школі власноруч виготовляють вареники та пиріжки, аби захисники були ситі і через смачну домашню їжу могли відчути ту любов, якою сьогодні палають серця усіх українців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора