A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Щодо виявлення хлорпірифосу в листі амаранту

Дата: 06.06.2022 11:23
Кількість переглядів: 179

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення RASFF № 2022.3226, стосовно виявлення хлорпірифосу в листі амаранту, що експортувалося з Камерун (оптовий продавець: Asia Express Food B. V., Netherlands; імпортер: EURL Raketspa Services, France) до України

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення зазначеної вище продукції в обігу, просимо негайно інформувати Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ольвійська, 6, с. Куцуруб, Очаківський р-н, Миколаївська обл., 57550, т/факс 05154 3-03-58 таe-mail: vet.med.och@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора