A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Разом ми сильні!

Дата: 15.06.2022 16:30
Кількість переглядів: 253

Ця фраза останнім часом повторюється нами чи не щодня. Адже вона, дійсно, в теперішній час дуже актуальна.

Разом завжди легше працювати. Разом легше долати труднощі. Разом легше досягати результатів. Разом і тільки разом можна зберегти спокій та рівновагу в суспільстві.

Добросусідські стосунки є невід’ємною частиною поняття «в єдності - сила». І не важливо, чи це добросусідські стосунки тих, хто живе в сусідніх будинках, в сусідніх селах, в сусідніх громадах чи в сусідніх державах...

Сьогодні, в часи випробувань, які постали перед нашою державою, перед нашими людьми, варто було б усім забути про особисті непорозуміння і, відклавши власні амбіції та гордість, прагнути підставити плече тим, хто живе і працює поруч.

Так вчиняють справжні патріоти, а не ті, хто лише голосно себе такими називають, прикрашаючись символікою держави або національним вбранням…  Фото без опису

Справжній патріотизм – не у зовнішньому проявлені. Справжній патріотизм – у вчинках. І допомога ближньому, своєму сусіду в скрутну годину - це вчинок, гідний називатись патріотичним.

Куцурубська сільська рада щиросердно дякує Очаківській міській раді, особисто міському голові Сергію Бичкову та секретарю міськради Валентині Кифоренко за допомогу в організації доставки важливого гуманітарного вантажу від модераторів Проекту «U-LEAD з Європою» з Одеси до села Куцуруб.

Об’єднавши зусилля, наші громади отримали важливу і дуже відчутну підтримку від наших дбайливих помічників з Європи.

Нехай береже Бог наші громади і нашу Україну! Миру всім нам, сил і витримки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора