A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Повідомлення системи RASFF щодо харчового захворювання спричиненого гістаміном

Дата: 10.10.2022 09:23
Кількість переглядів: 190

До Березанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 23 грудня 2021 № 2021.7114.

Відповідно до даного повідомлення, встановлено виявлення харчового захворювання спричиненого гістаміном, внаслідок споживання тунця від одного й того ж постачальника, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S.A.U., Spain) до України (імпортер ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул. Київська 19-А м. Вишневе, Київська область, 08132).

Згідно Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) та «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках об’єкти санітарних заходів, які перебувають в обігу та можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про вжиті заходи.

У разі виявлення зазначеної вище продукції в обігу, просимо негайно інформувати Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ольвійська, 6, с. Куцуруб, Очаківський р-н, Миколаївська обл., 57550, т/факс 05154 3-03-58 таe-mail: vet.med.och@ukr.net.

 

                                                                                                                                           Березанське управління

                                                                                   Головного управління

                                                                                   Держпродспоживслужби

                                                                                   в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора