A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Мешканцям звільнених територій

Дата: 13.12.2022 14:25
Кількість переглядів: 407

БПД_Мешканцям Звільнених Територій

Деокупованих територій стає все більше й більше. Мешканці звільнених міст та сіл Херсонщини, Харківщини, Київщини, Луганщини, Донеччини, які перебували під окупацією росіян, мають безліч ⚖️правових питань.

Система безоплатної правової допомоги інформує жителів територій, звільнених від окупантів, про їхні права. 

 

🟩 Безоплатна правова допомога – це надання правових послуг, що гарантуються державою та повністю фінансуються за рахунок коштів Державного бюджету України.   Фото без опису

Безоплатна ПЕРВИННА правова допомога – це надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, допомога у складенні заяв, скарг, інших документів правового характеру, крім процесуальних, надання допомоги в забезпеченні доступу до вторинної правової допомоги та медіації

Право на безоплатну первинну правову допомогу мають усі громадяни України.

Безоплатна ВТОРИННА правова допомога – це захист, здійснення представництва інтересів осіб у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складення документів процесуального характеру. 

Право на безоплатну вторинну правову допомогу мають малозабезпечені особи, люди з інвалідністю, учасники бойових дій, внутрішньо переміщені особи, постраждалі від домашнього насильства, діти та інші категорії громадян, визначені законом «Про безоплатну правову допомогу».

Маєте ⚖️правові запитання?

Телефонуйте до контактного центру системи безоплатної правової допомоги 📞0 800 213 103. Наші юристи нададуть консультації та роз’яснення, а також інформацію про сервіси системи БПД. Контакт-центр щодня з вами на зв'язку, в будні (з 08:00 до 19:00) та вихідні з (09:00 до 18:00). 

Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні. А для дзвінків з-за кордону функціонує номер +38(044) 363 10 41 (вартість такого дзвінка за тарифами вашого оператора).

Усі сервіси системи БПД  https://linktr.ee/legalaid.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора