A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Повідомлення системи RASFF щодо виявлення 3-монохлор-1,2-пропандіолу (3-MCPD) у пальмовій олії, що експортувалась з Республіки Гана

Дата: 11.01.2023 14:53
Кількість переглядів: 666

До Березанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF RASFF № 2022.7602.

Відповідно до даного повідомлення, встановлено виявлення 3-монохлор-1,2-пропандіолу (3-MCPD) у пальмовій олії, що експортувалась з Республіки Гана (імпортер: Aheco, Malta) до України (отримувач:ТОВ «ВАКІРК ГРУП КОМПАНІ», проспект Ювілейний, 42 А, кв. 14, м. Харків, 61153).

Згідно Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках об’єкти санітарних заходів, які перебувають в обігу та можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про вжиті заходи.

У разі виявлення зазначеної вище продукції в обігу, просимо негайно інформувати Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ольвійська, 6, с. Куцуруб, Очаківський р-н, Миколаївська обл., 57550, т/факс 05154 3-03-58 таe-mail: vet.med.och@ukr.net.

                                                                                                                                             Березанське управління

                                                                                     Головного управління

                                                                                     Держпродспоживслужби

                                                                                     в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора