A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Оголошення про слухання

Дата: 22.11.2017 17:16
Кількість переглядів: 1063

Оголошення про слухання

Очаківська районна державна адміністрація повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва об’єктів Південно-Української ВЕС потужністю 300МВт за межами населених пунктів в межах території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади (колишні Парутинська, Острівська, Солончаківська, Дмитрівська, Іванівська сільські ради Очаківського району Миколаївської області)».

Детальний план території (ДПТ) для будівництва об’єктів Південно-Української вітрової електростанції розроблений з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції та параметрів забудови території розміщення об’єктів Південно-Української ВЕС за межами населених пунктів с. Парутине, Острівка, Солончаки. До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, заходи з охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту і пішоходів, схема інженерних мереж і споруд та інше.

Основні техніко-економічні показники об’єкту:

Загальна потужність вітрової електростанції – 300 МВт;

Кількість вітрових електричних установок (ВЕУ) – 142;

Потужність однієї ВЕУ – від 2,0 до 6,0 МВт;

Максимальна площа загальних ділянок державної власності для розміщення об’єктів ВЕС, що відводяться в довгострокову оренду – 106 га;

Мінімальна відстань від найближчих ВЕУ до житлової забудови – 1км;

Прогнозована кількість виробленої електроенергії за рік: 920 тис. - 1 050 тис. МВт*годин.

Підставою для розроблення детального плану території є розпорядження голови Очаківської районної державної адміністрації від 26 червня 2017 року №114. Згідно з розпорядження замовником проекту визначена Очаківська районна державна адміністрація. Розробник проекту – ФОП «Янчук В.П.». Платник – ТОВ «ПІВДЕННО-УКРАЇНСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

З проектом детального плану території для будівництва об’єктів Південно-Української вітрової електростанції, а також з результатами попередньої оцінки впливу на навколишнє середовище, виконаної відповідно до чинного законодавства України та з урахуванням вимог європейського законодавства і рекомендацій Європейського банку реконструкції та розвитку, можна ознайомитись в сільській раді с. Парутине, щоденно з 10.00 до 17.00.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – виконуюча обов’язки старости с. Парутине Павленко Г.В.          

Місце подання пропозицій – Парутинська сільська рада.

Початок подання пропозицій – 22 листопада 2017 року, строк завершення розгляду пропозицій – 21 грудня 2017 року.

Громадські слухання щодо врахування громадських
інтересів до проекту   детального плану території для будівництва об’єктів  Південно-Української вітрової електростанції відбудуться  21 грудня 2017 року о 14:00 у будинку культури с. Парутине за адресою: вул.Героя України Іванова, 19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора