A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Цивільний захист

Пожежна небезпека пічного опалення та правила пожежної безпеки при використанні його у побуті

 Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення — досить поширена причина виникнення пожеж у побуті в холодну пору року. Пожеж від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо пожежа все одно сталась, то її причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.

15:31:52 11.12.2018

Комп‘ютерна залежність: все починається з дитинства

Про алкогольну, наркотичну залежність часто пишуть практично всі засоби масової інформації. А ось про комп’ютерну згадують набагато рідше. Але вона існує. Особливо серед підлітків, які проводять майже весь свій вільний час у віртуальному світі, нехтуючи навчанням, друзями, здоров’ям. Можна стверджувати, що наприкінці XX-го на початку XXI ст. виникла і поширилася нова форма залежності — комп’ютерна.

15:04:41 11.12.2018

Методичні рекомендації щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ДІЙ НАСЕЛЕННЯ В РАЗІ ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЗАГРОЗУ ВЧИНЕННЯ ТЕРОРИСТИЧНОГО АКТУ АБО ВИЯВЛЕННЯ ПІДОЗРІЛИХ ПРЕДМЕТІВ, ЩО МОЖУТЬ БУТИ ВИКОРИСТАНІ ДЛЯ ВЧИНЕННЯ ТА В УМОВАХ ТЕРОРИСТИЧНОГО АКТУ (ЗАТВЕРДЖЕНО НАКАЗОМ МНС УКРАЇНИ № 222 ВІД 02.02.2012 Р.)

15:01:04 11.12.2018

Обережно! Підозрілий предмет!

У разі виявлення предмета, схожого на вибуховий пристрій (надалі ВП) у першу чергу необхідно здійснити наступне:

14:54:50 11.12.2018

РЕКОМЕНДАЦІЇ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ МАСОВИХ ЗАХОДІВ І ДІЙ ПРИ ЗАГРОЗІ ВЧИНЕННЯ ТЕРОРИСТИЧНОГО АКТУ

 Метою цих рекомендацій є допомога громадянам орієнтуватися і діяти в ситуаціях з ознаками терористичного акту, а також забезпечити створення умов, що сприяють розслідуванню злочинів. Будь-яка особа повинна чітко уявляти свою поведінку при виявленні можливих вибухових пристроїв, захопленні заручників, ситуаціях з захопленням терористами авіаційного та іншого транспорту, бути психологічно готовою до самозахисту та адекватної поведінки під час масових заворушень та дій правоохоронних органів по їх припиненню.

14:50:59 11.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора