Куцурубська громада
o

Публікації

Кіберполіція застерігає від шахрайства з виплатами грошової допомоги українцям під час воєнного стану

Правопорушники роблять розсилку SMS-повідомлень, де розповідають про виплату матеріальної допомоги вимушеним переселенцям. У повідомленні шахраї також вказують посилання на ресурс, де нібито можна подати заявку на отримання допомоги. За посиланням громадянам пропонується ввести персональні дані та номер банківської картки для зарахування грошей. 

11:41:03 10.05.2023

Шахрайство за схемою «Ваш родич у біді» – це найрозповсюдженіший вид афер

Незнайомці у телефонній розмові представляються правоохоронцями, лікарями чи навіть родичами тих, кому дзвонять, повідомляють про наявність у рідних проблем, вирішити які можливо тільки фінансово.

14:56:17 09.05.2023

Як відновити знищені або втрачені документи на право власності

Для отримання компенсації від держави за зруйноване майно, українцям необхідно надати документ, який підтверджує право власності. Однак через руйнування будинків багато українців втратили документи, включаючи вище згаданий.

15:39:35 05.05.2023

Боєць «Червоної калини» розповів про навчання на авіабазі у Німеччині

Разом з побратимами старший сержант одного з підрозділів бригади «Червона калина» Володимир Левчук брав участь у звільненні Білогорівки на Луганщині. Після повернення зі сходу країни йому запропонували поїхати на військові навчання до Німеччини.

15:06:33 04.05.2023

Фішинг – один із найросповюджених видів шахрайств в інтернеті

Шахраї повністю копіюють сайти популярних маркетплейсів, банків, служб доставки та платформ оголошень із розрахунку, що неуважний користувач введе на такому хибному ресурсі свої персональні данні, зокрема дані банківських карток. Що і дозволить злочинцям заволодіти грошима користувача.

11:16:33 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора