A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!»

Порядок призначення та виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій

20 березня 2019 року Уряд прийняв постанову “Деякі питання виплати у 2019 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”. Ухваленим документом встановлюються розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється чинність Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, а також жертвам нацистських переслідувань.

10:24:23 19.04.2019

Виселення з квартири наймача

Громадянам України, а також іноземцям та особам без громадянства, які на законних підставах перебувають в Україні, гарантуються свобода пересування та вільний вибір місця проживання на її території, за винятком обмежень, які встановлені законом (ст.. 2 Закон України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні». У відповідності до ст.9 Житлового кодексу РСР ніхто не може бути виселений із займаного жилого приміщення або обмежений у праві користування жилим приміщенням інакше як з підстав і в порядку, передбачених законом. Житлові права охороняються законом, за винятком випадків, коли вони здійснюються в суперечності з призначенням цих прав чи з порушенням прав інших громадян або прав державних і громадських організацій.

15:55:32 18.02.2019

Порядок голосування на виборах Президента України

 Голосування проводиться 31 березня 2019 року з 8 до 20 години без перерви. На закордонних виборчих дільницях голосування відбувається за місцевим часом країни, де утворено ці дільниці. Для отримання виборчого бюлетеня для голосування в день виборів Президента України (в день повторного голосування) (далі – виборчий бюлетень) члену дільничної виборчої комісії надається один із зазначених документів, який підтверджує особу та громадянство України:

14:29:56 15.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора