A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

День пам*яті

День пам*яті

Із  давніх-давен українці особливо шанують воїнів, які захищають рідну землю, які не шкодують життя і здоров’я заради свободи України та її народу.                                        

16:16 17.10.2017

Зустріч  громад-партнерів

Зустріч громад-партнерів

13.10.2017 року відбулася зустріч активістів громад-партнерів проекту в рамках програмної діяльності БФ "ЛАСКА" програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією

16:22 16.10.2017

14 жовтня в селі Матросівка

14 жовтня в селі Матросівка

14 жовтня в селі Матросівка в приміщені Матросівської сільської бібліотеки пройшли заходи, приурочені Дню Захистника України та Дню козацтва. На святковий концерт підготовлений завідуючою Острівським сільським клубом Коноваловою А.С., завідуючою Матросівською сільською бібліотекою Варюк Л.М., вчителем фізкультури Острівського НВК Остапчук А.О., продавцем магазину Мартьяновою О.О., учнями Острівського НВК були запрошені учасники бойових дій,  учасники АТО, діти війни, жителі сіл.        З святом привітала присутніх в. о. старости Бабій О.П. Свято пройшло в святковій, дружній, урочистій атмосфері. Лунали і українські пісні, і чудова пісня- вірш в виконанні Варюк Л.М., сподобався глядачам і запальний український танок, в виконані Гавриленко Вікторії та Мартьянової Вікторії.

09:16 16.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора