A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

До відома громадян

Відповіді на найпоширеніші питання щодо страхових виплат

З 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснюватиме не Фонд соціального страхування України (ФССУ), а Пенсійний фонд України. У зв’язку з цим, у багатьох українців виникають питання щодо страхових виплат: чи буде держава виплачувати їх далі, куди звертатися за призначенням тощо. Надаємо відповіді на найбільш актуальні питання.

15:08:05 11.01.2023

Впровадження екстериторіального принципу призначення субсидій та пільг

З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню житлових субсидій та пільг в умовах воєнного стану Урядом у вересні поточного року прийнято рішення щодо передання функцій з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій та пільг до органів Пенсійного фонду України з 1 грудня 2022 року. 

11:05:31 29.12.2022

До уваги надавачів житлово-комунальних послуг

Для надання якісних послуг з призначення та виплати субсидій усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме:                                    Надавачам комунальних послуг усіх форм власності, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 року зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

15:12:06 19.12.2022

В Україні діє державний портал розшуку дітей «Діти війни»

«Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати. Данні щодня оновлюють правоохоронні органи. Тут ви можете повідомити:

15:02:40 21.11.2022

“БЕРЕЖИ СЕБЕ”

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/). Її мета – викликати в українців бажання берегти себе та піклуватись про свій організм завжди, а особливо в час війни, пропагувати цінність здоров’я серед широкої аудиторії. З цією метою у рамках співпраці МОЗ та “INSCIENCE” було розроблено п’ять сюжетів: 1. Бережи себе, бо у твоїй пам’яті ще так багато місця для нового (Мозок людини може вмістити приблизно 2,5 мільйона гігабайтів інформації. Цього вистачить на пів мільярда українських пісень).  

15:12:30 16.11.2022

Подяка за постійну підтримку мешканців громади

 Сьогодні Куцурубська громада отримала хліб і консерви від Всесвітньої    Продовольчої  Програми ООН (WFP). Продукти отримали мешканці  сіл Куцуруб, Іванівка, Яселка, Острівка, Матросівка, Червоне Парутине . 

14:12:08 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора