Куцурубська громада
o

Публікації

Як вислухати та підтримати людину в стресі❓

Якщо людина дезорієнтована, не може назвати своє ім’я чи місце перебування, погрожує нашкодити собі чи іншим, плаче або кричить — це можуть буть ознаки сильного стресу. Щоб зарадити у такій ситуації, насамперед переконайтеся, що вам і співрозмовнику нічого не загрожує. Зберігайте спокій, представтесь і скажіть, що бажаєте допомогти.

09:04:04 12.07.2023

✔️133 заявки вже подано на конкурсний відбір у помічники ветерана

У Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях триває процес відбору кандидатів на посади помічників ветеранів. Це пілотний проєкт Мінветеранів, у межах якого впродовж найближчих півроку відпрацьовуватиметься механізм послуги з індивідуального супроводу в межах системи переходу наших Захисників та Захисниць з військової служби до цивільного життя.

09:19:18 11.07.2023

«Ти як?»

«Я сьогодні мов біговий кінь: біжу, але, якщо зупинюся, не факт, що зможу знову набрати темп. Як і всі в Україні, ми біжимо на адреналіні, розуміючи, що немає іншого способу довести справу до логічного завершення» – це відповідь на запитання «Ти як?» від очільника МОЗ Віктора Ляшка. Відверта та чесна відповідь, як, власне, увесь епізод подкасту «Простими словами», який записала редакція «The Village Україна».

08:57:27 10.07.2023

🇺🇦СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ, ВІЛЬНІ…

Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.

19:30:15 08.07.2023

В Україні стартував проєкт «Помічник ветерана»

1 липня 2023 року на території Дніпропетровської, Вінницької, Львівської та Миколаївської областей стартував експериментальний проєкт «Помічник ветерана», головною задачею якого є збільшення кількості робочих місць для ветеранів, їх оздоровлення, надання психологічної та медичної допомоги.

16:25:32 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора