A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

До відома громадян

Дорогі мої земляки!

Минають п’ять років після того, як у 2015 році ви вдруге (після об’єднання всіх сіл - від Куцурубу до Парутиного) довірили мені почесну місію - управління нашою об’єднаною територіальною громадою. Чимало спільних кроків було пройдено нами на цьому шляху, чимало зроблено і ще багато належить зробити. 

13:47:59 20.10.2020

ПЕРЕЛІК СПОСОБІВ КОМУНІКАЦІЇ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Щоб спілкування з фахівцями Фонду області для відвідувачів проходило максимально безпечно, зручно і водночас результативно, пропонуємо такі варіанти комунікації з пенсійниками:

12:48:00 21.08.2020

Боротьба з амброзією – справа кожного

На часі – пора цвітіння одного з найнебезпечніших карантинних бур’янів амброзії полинолистої. Через свою виняткову шкодочинність, негативний вплив на здоров’я людей амброзія посідає одне з перших місць серед злісних бур’янів. Це однорічна рослина родини складноцвітих. Під час цвітіння кожна рослина амброзії утворює мільярди пилкових зерен (пилок), які переносяться вітром на великі відстані, викликаючи у чутливих людей захворювання на поліноз: спостерігається втрата працездатності, з’являється набряк слизових оболонок очей і верхніх дихальних шляхів, розвивається астма. У пилку амброзії містяться особливі білки – антигени Е і К. Через слизову оболонку вони потрапляють до лімфи і крові, спричиняючи захворювання. Алергени, що містяться в листі, викликають дерматити.

14:33:58 03.08.2020

Запрошуємо фермерські господарства отримати безвідсоткові кредити

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації доводить до відома голів фермерських господарств, що регіональною комісією Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств (Укрдержфонд) оголошено проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

15:54:14 22.07.2020

Суборенда земельної ділянки

Суборенда землі - це передача земельної ділянки її користувачем (орендарем) іншій особі в користування на певний строк та на умовах, погоджених з орендодавцем.

11:59:03 20.07.2020

Покрокова інструкція: Як аграрію зареєструватися в Державному аграрному реєстрі?

Державний аграрний реєстр - безкоштовний електронний майданчик, який сприятиме створенню прозорої системи державної підтримки аграріїв, зробить взаємодію між державою і сільськогосподарським виробником простою, доступною, зручною і простежуваною. Це новий онлайн-сервіс для аграріїв.

08:46:34 14.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора