A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

До відома громадян

Встановлення та зміна цільового призначення земельних ділянок

Згідно статті 20 Земельного кодексу України віднесення земель до тієї чи іншої категорії здійснюється на підставі рішень органів державної влади, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Ради міністрів Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень.

13:07:46 03.12.2018

Про ідентифікацію та реєстрацію тварин

Відповідно до ст.ст. 34, 37 Закону України «Про ветеринарну медицину», ст. 5 Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» юридичні та фізичні особи, що провадять діяльність з розведення та утримання тварин, зобов’язані ідентифікувати усіх тварин у господарствах різної форми власності.

15:19:03 16.11.2018

До уваги бджолярів!

Зокрема, відносини щодо розведення, використання та охорони бджіл виробництва, заготівлі та переробки продуктів бджільництва, ефективного використання бджіл для запилення ентомофільних рослин сільськогосподарського призначення, інших видів запилювальної флори, створення умов для підвищення продуктивності бджіл і сільськогосподарських культур, забезпечення гарантій дотримання прав та захисту інтересів фізичних і юридичних осіб, які займаються бджільництвом, регулюються та визначаються законами України «Про бджільництво», «Про захист рослин», «Про ветеринарну медицину», «Про племінну справу у тваринництві», «Про тваринний світ», «Про рослинний світ», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими нормативно-правовими актами.

11:17:19 07.11.2018

Застереження про недопущення спалювання сухої трави, опалого листя та сміття на відкритих територіях

В осінній період люди починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. І нажаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, і часто – навіть різного сміття, що завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей, а й може перерости у неконтрольоване горіння, загрожувати знищенню будівель та споруд житлового  фонду. Куцурубська сільська рада попереджає громадян, що заборонено спалювання сухої рослинності та, тим більше, будь-якого сміття. За такі порушення передбачена адміністративна відповідальність.

11:58:33 30.10.2018

Україна зобов'язалася сортувати сміття

З 1 січня 2018 року Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, для захоронення та небезпечне.

14:02:43 20.09.2018

У місті Миколаєві працює громадська приймальня Всеукраїнського руху "Сила права"

    Всеукраїнський громадський рух «Сила права»   -     незалежна правозахисна організація, яка допомагає громадянам України отримати справедливу грошову компенсацію моральної  та матеріальної шкоди, завданої внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та окупації частини території нашої країни.

14:32:14 07.08.2018

Реєстрація місця проживання (зняття з реєстрації). Законодавство, запитання та відповіді ...

З 4 квітня 2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», що встановлює нові правила реєстрації місця проживання громадян. Функцію з реєстрації місця проживання передано до виконавчих органів територіальних громад, відтак підрозділи міграційної служби припинили здійснення реєстрації місця проживання.

12:52:18 04.08.2018

Вимоги до звернень громадян

Згідно зі ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, які зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк (ст.40). Основним правовим актом, що регулює питання практичної реалізації громадянами України наданого їм Конституцією України такого права, є Закон України “Про звернення громадян”.

10:54:31 12.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора