A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Загальнодержавна хвилина мовчання - щоранку о 9:00

Загальнодержавна хвилина мовчання - щоранку о 9:00

Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

15:49 25.03.2022

ПРАЦЮВАЛИ, ПРАЦЮЄМО І ПРОДОВЖИМО ПРАЦЮВАТИ!

ПРАЦЮВАЛИ, ПРАЦЮЄМО І ПРОДОВЖИМО ПРАЦЮВАТИ!

Куцурубська сільська рада наголошує, що в нашій громаді посильна допомога захисникам не припинялась і не припиняється! Закликаємо земляків долучитись до спільної роботи. Продовжуємо виготовляти маскувальні сітки, готувати смаколики, збирати теплі речі та ін. - надавати громадську та індивідуальну підтримку - кожен в міру власних сил та можливостей. Всі старости працюють в звичайному режимі. Вони можуть надати інформацію по кожному селу окремо. Крім того, за кожним жителем громади залишається право ініціювати та здійснювати (самостійно чи за допомогою інших осіб) заходи, спрямовані на підтримку наших захисників.

15:37 25.03.2022

ВІЙНА - ЧАС ОСОБЛИВИХ ВИПРОБУВАНЬ І ВІДПОВІДНИХ ВИМОГ!

ВІЙНА - ЧАС ОСОБЛИВИХ ВИПРОБУВАНЬ І ВІДПОВІДНИХ ВИМОГ!

Нагадуємо, що розповсюдження завідомо неправдивої та недостовірної інформації про діяльність органів влади у період воєнного стану може бути розцінене як саботаж, за що діючим законодавством України передбачене покарання. Просимо виважено ставитись до поширення інформації і оприлюднювати лише достовірні факти. У разі повідомлення про те, що, на вашу думку, свідчить про недоліки, порушення або недопустиму діяльність, просимо надавати повну інформацію з зазначенням учасників, часу та місця подій. Лише така інформація буде опрацьовуватись владою з метою реагування. Інформація на рівні чуток, видалятиметься з контенту без перевірок та пояснень. До тих, хто поширює завідомо неправдиві факти, долучається до заколотів та спонукає до громадського неспокою, вживатимуться заходи впливу у відповідності до умов воєнного часу.

15:37 25.03.2022

Наша громада втратила ще трьох захисників...

Наша громада втратила ще трьох захисників...

Знову сумна звістка вразила серце і душу нашої  громади - несправедлива, підступна, передчасна смерть забрала ще трьох наших земляків. Сьогодні, 25 березня, стало відомо, що в результаті нічного ворожого  обстрілу, перебуваючи в казармі 79-й ОДШБр у Миколаєві, загинули ще двоє військовослужбовців, мобілізованих з наших сіл  - Богдан Юрій Олексійович та Березюк Максим Володимирович.   Не витримало серце ще одного нашого земляка, який проходив службу в роті охорони Очаківського військового комісаріату. Війна забрала воїна-інтернаціоналіста Кушніра Сергія Михайловича. Разом з родинами загиблих захисників, разом з селами Солончаки, Парутине та Острівка сумує сьогодні вся наша громада. У цій жахливій і несправедливій війні Україна втрачає своїх вірних дітей. Родини втрачають чоловіків, синів, братів… Загибель близької людини нічим не заповнити.  Це незагойна рана на довгі роки, а іноді і на все життя. Щиро бажаємо родинам загиблих витримки, мужності, сил, аби пережити незгасимий біль втрати.   Вічна пам'ять і вічний спокій усім, кого ми втратили у цій війні! Запалимо свічки пам’яті та згадаємо у своїх молитвах наших земляків:  

14:56 25.03.2022

До уваги жителів села Куцуруб!

До уваги жителів села Куцуруб!

З вівторка, 29 березня, Куцурубська сільська рада розпочне видачу муки для тих, хто зареєстрований та поживає в Куцурубі. Видача муки здійснюватиметься  з дев’ятої  години ранку в приміщенні ЦНАПу (там, де зазвичай видають безкоштовне молоко). Прохання при собі мати поліетиленові пакети або полотняні мішечки.

14:10 25.03.2022

Шановні жителі та гості громади!

Шановні жителі та гості громади!

Куцурубська сільська рада у співпраці з керівництвом ТОВ «Агрофірма «Лиманський» продовжує забезпечувати молоком старостинські округи. Завтра, 26 березня, молоко видаватимуть у встановлених місцях з 9.00 до 11.00.  При собі мати тару.

12:19 25.03.2022

Увага! Відновлюються пасажирські перевезення!

Увага! Відновлюються пасажирські перевезення!

ТОВ "АЛЬЯНС-СЕРВІС" (Очаківський автопарк) частково відновлює пасажирське сполучення сіл Куцурубської грмади з містом Очаків. Щодня, двічі на день - о 6:50 та о 12:30 - автобус до села Дмитрівка відправлятиметься від центрального ринку в Очакові. З Дмитрівки до міста автобус відправдятиметься щодня о 7:25 та о 13:10. Керівництво Товариства готове у разі потреби та наявності достатньої кількості пасажирів збільшити кількість рейсів протягом дня.

12:19 25.03.2022

Нагадуємо, що діє комендантська година

Нагадуємо, що діє комендантська година

Нагадуємо, що, згідно з розпорядженням Миколаївської районної військової адміністрації, в Миколаївському районі, до складу якого входить також і територія Куцурубської громади, комендантська година з 20 березня встановлена з 20.00 до 6.00. Просимо дотримуватись вимог комендантської години. Також нагадуємо про необхідність дотримання режиму світломаскування.

21:27 24.03.2022

УВАГА! ВАКЦИНАЦІЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ!

УВАГА! ВАКЦИНАЦІЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ!

Головний лікар КНП "Куцурубський ЦПМСД" Людмила Цапліна наголошує, що у воєнний час зростає ризик розвитку та поширення інфекційних хвороб. Найуразливішими до них є діти й дорослі, які не щеплені взагалі чи вчасно не зробили ревакцинацію. В медичних закладах Куцурубської громади наразі проводиться вакцинація дітей та дорослих. За словами головного лікаря, необхідні вакцини є в наявності. Для запису на вакцинацію необхідно звернутись до сімейного лікаря, з яким укладена декларація. Також можна звернутись за додатковою інформацію до найближчого медичного пункту. Медичні сестри нададуть необхідну консультацію. Вакцинація проводиться за національним календарем, визначеним Міністерством охорони здоров’я України.

20:48 24.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора