A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Безкоштовне молоко продовжать роздавати!

Безкоштовне молоко продовжать роздавати!

Шановні жителі та гості Куцурубської громади! Завтра, в понеділок, 7 березня, Куцурубська сільська рада та всі старостинські округи продовжать роздавати безкоштовне молоко за підтримки фінансового директора ТОВ «Колос-2011»  Сергія Кришталя  та директора ТОВ «Агрофірма «Лиманський»  Євгена Скрипника. Прохання з 9.00 до 11.00 приходити зі своєю тарою

19:04 06.03.2022

НАГАДУЄМО - ДІЄ КОМЕНДАНТСЬКИЙ ЧАС!

НАГАДУЄМО - ДІЄ КОМЕНДАНТСЬКИЙ ЧАС!

Наголошуємо, що на території Миколаївського району, в тому чіслі і по селах нашої громади, діє коменданський час - з 19.00 вечора до 6.00 ранку. На території Очакова коменданський час діє з 17.00 до 8.00.

18:23 04.03.2022

Шановні жителі та гості сіл Куцурубської громади!

Шановні жителі та гості сіл Куцурубської громади!

Куцурубська сільська рада та працівники старостинських округів,  за підтримки фінансового директора ТОВ «Колос-2011»  Сергія Кришталя  та директора ТОВ «Агрофірма «Лиманський»  Євгена Скрипника, продовжують надавати допомогу найбільш нужденним верствам населення. У п’ятницю, 4 березня, всі старостинські округи (окрім Дмитрівського) були забезпечені молоком для безкоштовної роздачі селянам. В суботу, 5 березня, з 9 до 11 години молоко знову роздаватимуть, в тому числі і в Дмитрівському старостинському окрузі.  В селі Куцуруб молоко роздаватимуть біля ЦНАПу. Прохання до всіх при собі мати ємності для молока.

15:05 04.03.2022

До уваги тих, хто тимчасово перебуває на території Куцурубської громади

До уваги тих, хто тимчасово перебуває на території Куцурубської громади

Куцурубська сільська рада звертається до громадян, які тимчасово перебувають на території громади, з проханням звернутись до органів влади – Куцурубської сільської ради або до співробітників старостинських округів – з метою надання інформації про себе та про своє місце тимчасового перебування. При собі обов’язково мати паспорт громадянина України або інші документи, які посвідчують особу. Звернувшись до органів влади, можна також повідомити про свої потреби або наміри і можливість допомогти оточуючим. Органи влади працюють у звичному режимі.  На території громади також патрулюють члени добровольчої дружини. Маємо разом забезпечити спокій та порядок в наших селах.  

11:55 04.03.2022

Готівку можна отримати в мережі супермакетів

Готівку можна отримати в мережі супермакетів

Відтепер можна прийти у велику торговельну мережу, продовольчу або мережу АЗС зі своєю карткою, на якій є безготівкові кошти і Вам видадуть готівку в сумі до 6000 гривень, списавши їх одночасно з Вашого карткового рахунку!"

22:22 02.03.2022

Українців просять скаржитися на завищені ціни в Бюро економічної безпеки

Українців просять скаржитися на завищені ціни в Бюро економічної безпеки

Бюро економічної безпеки просить українців повідомляти про випадки необґрунтованого підвищення цін на житло для переселенців, послуги та товари. Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ у Телеграмі.

22:15 02.03.2022

Дякуємо всім: ми щодня доводимо, що ми єдина громада!

Дякуємо всім: ми щодня доводимо, що ми єдина громада!

Куцурубська сільська рада та Дмитрівський старостинський округ дякують голові ТОВ «Дніпро» Олександру Олександровичу Холявку за надану допомогу у вигляді трьох тон муки.  Дякуємо також землякам Івану Русу та Євгену Максименку, які, ризикуючи власним життям, доставили муку з села Софіївка (поблизу міста Новий Буг) на своєму транспорті. Завдяки їх участі ми змогли забезпечити безкоштовну роздачу муки жителям нашого села, а також тим, хто наразі тимчасово перебуває у нас, шукаючи безпеки та спокою.  Дякуємо нашим підприємцям, які надали ваги та пакети для фасування муки. Дякуємо настоятелю храму Великомученика Димитрія Солунского протоієрею Василю Потюку, який допоміг у розвезенні муки по домівках селян, яким складно пересуватись. Дякуємо також, святотче, за Ваші молитви за українських воїнів та мирний народ.  Дякуємо всій команді Дмитрівського старостинського округу на чолі з Ольгою Порван та місцевим депутатам сільської ради, які долучились до організації забезпечення жителів села мукою.  Дякуємо також родині Маслюк, які доставили 500 літрів молока з села Острівка для забезпечення родин з дітками, одиноких та хворих жителів Дмитрівки.  Окремі слова щирої подяки за таку підтримку (безкоштовне молоко) адресуємо фінансовому директору ТОВ «Колос-2011»  Сергію Івановичу Кришталю. Дякуємо приватним підприємцям Ніні Михайловській та Олександру Коваленку, які замовили і привезли з Очакова хліб для найбільш вразливих жителів Дмитрівки. Цими днями селяни продемонстрували небувалу єдність, взаємодопомогу і надали суттєву підтримку владі. Дякуємо всім. Нехай береже всіх вас Господь!

17:34 02.03.2022

Пенсії обіцяють не затримувати

Пенсії обіцяють не затримувати

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомляє:  «Ми нарахували більше 10 млн пенсій, більше 3 млн виплат соц допомог та субсидій. Зараз вирішуємо питання доставки коштів тим, хто отримує пенсії на руки, не на картки». ?З 4 березня розпочнеться виплата пенсій, з 7 - соціальних допомог.  

15:44 02.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора