A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Оккупационные войска отошли от Николаева, - Виталий Ким

Оккупационные войска отошли от Николаева, - Виталий Ким

Глава Николаевской ОГА предположил, что Николаев сейчас самый безопасный город. Об этом он заявил в своем сообщении после полудня первого марта.  Виталий Ким так же предположил, что оккупационные войска не хотят воевать с мирным населением. "Что происходило предыдущих три дня - они просто подходят и уходят. Выманивают нас, - сказал глава ОГА в обращении. - Они уехали в сторону Снигеревки. Они могут пойти на Южноукраинск, Вознесенск теоретически. Или на Кировоград, Кривой рог. Чтобы замкнуть кольцо ближе к Днепру. Ближе к стратегическим предприятиям.  То есть сейчас они далеко от Николаева. Горожане в безопасности.  Бои идут в Баштанке, Снигеревки. Бои идут в сёлах. Люди в сёлах просто останавливают технику. Гражданские берут в плен военных. Я восхищаюсь нашими земляками - палят технику, гонят их.  Но мы не должны расслабляться! Мы должны быть сплочёнными. Я, думаю, что Николаев сейчас самый безопасный город.  Мы продолжаем готовится! Мы им дадим! Добрий вечір! МИ З УКРАЇНИ!".  

17:25 01.03.2022

БАНКІВСЬКІ КАРТКИ ПОВИННІ ПРИЙМАТИ

БАНКІВСЬКІ КАРТКИ ПОВИННІ ПРИЙМАТИ

Відмова магазинів та автозаправних станцій приймати до оплати банківські картки від населення є неправомірною і завдає шкоди українським громадянам та обороноздатності держави. Про це заявив голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев на своїй сторінці в Telegram.

17:42 28.02.2022

Для тих, хто хоче допомогти!

Для тих, хто хоче допомогти!

Створено Telegram-канал, де публікують актуальні потреби військових, тероборони та громадян Миколаївщини: https://t.me/mykolaivhelp. Канал комунікації волонтерської допомоги збирає інформацію з різних чатів та груп про найнеобхідніше. Також там розміщено наявні адреси пунктів збору. Для потреби української армії створено Telegram-канал Миколаївської обласної станції переливання крові: https://t.me/NRBTS. Там викладається інформація щодо запасів крові та якої групи найбільш потребують на цей час

17:40 28.02.2022

УВАГА! ЩОДО КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!

УВАГА! ЩОДО КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!

Максимальна увага!!! Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім зазначає, що на Миколаївщині в залежності від ситуації може змінюватися тривалість комендантської години!  Очільник області повідомляє, що для відслідковування актуальної інформації про час початку і закінчення комендантської години щоденно можна користуватися такими інформаційними ресурсами:   - офіційна вебсторінка Миколаївської обласної військової адміністрації - https://www.mk.gov.ua/;   - офіційна сторінка Миколаївської обласної військової адміністрації в мережі Facebook - https://www.facebook.com/mykoda/;   - офіційний телеграм-канал голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма - https://t.me/mykolaivskaODA;   наступні інтернет-видання:   - «Пеступности.НET» - https://news.pn/;   - «НикВести» - https://nikvesti.com/;   - «Новости-H» - https://novosti-n.org/.   Віталій Кім звертається до кожного уважного ознайомитись з цією інформацією та максимально її розповсюдити! «Ще раз наголошую на важливості дотримання комендантського часу, задля вашої ж безпеки! Бережіть себе та своїх близьких», - зауважив голова ОДА Віталій Кім.

17:35 28.02.2022

ДЯКУЄМО ЗА СУМЛІННІСТЬ І ДОПОМОГУ!

ДЯКУЄМО ЗА СУМЛІННІСТЬ І ДОПОМОГУ!

Куцурубська сільська рада щиросердно дякує всім, хто доклав і докладає зусиль для збору благодійної допомоги, яку ми організовано передаємо для наших захисників. Зібрані продукти харчування, медикаменти, цигарки, матраси, ковдри та т.і. вже використовуються за призначенням.  Збір благодійної допомоги будемо продовжувати і передавати військовим у разі звернення командування військових частин або військкомату.   Знаємо, що чимало наших земляків роблять фінансові внески на рахунки благодійних фондів, які співпрацюють з українською армією.   Всі разом ми доводимо сьогодні, Україна – це держава сумлінних громадян. В складну годину потрібна допомога і цивільному населенню.  І жителі  нашої громади та міста Очакова вже її отримують. Дякуємо фінансовому директору ТОВ «Колос-2011»  Сергію Івановичу Кришталю  та директору ТОВ «Агрофірма «Лиманський»  Євгену Андрійовичу Скрипнику, які організували видачу молока на фермах у селі Острівка та в селі Куцуруб. Шановні земляки!  Ми з вами згуртувались у складну годину. Дякуємо за розуміння і підтримку і просимо зберігати спокій, рівновагу та людяність!

17:33 28.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора