A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато ремонт дорожнього покриття по вулиці Кутузова в с.Куцуруб, що веде до дитячого садочка

Розпочато ремонт дорожнього покриття по вулиці Кутузова в с.Куцуруб, що веде до дитячого садочка

 Хочу висловити слова подяки народному депутату України Олександру Пасічному та його помічнику Ігорю Кликову за сприяння у вирішенні питання надання коштів на ремонт дорожнього покриття по вулиці Кутузова  в с.Куцуруб. 

14:30 17.09.2021

04 червня 2021 року з робочим візитом відвідав Парутинський старостинський округ  Кликов Ігор Миколайович, помічник народного депутата О.С.Пасічного.

04 червня 2021 року з робочим візитом відвідав Парутинський старостинський округ Кликов Ігор Миколайович, помічник народного депутата О.С.Пасічного.

   Він зустрівся із сільським головою Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади Інною Копійкою, керівниками структурних підрозділів сільської ради та депутатами округу з метою обговорення депутатського звернення Любові Мурашкіної щодо облаштування вікон у Парутинській дитячій музичній школі. 

16:56 04.06.2021

Благоустрій – справа щоденна

Благоустрій – справа щоденна

На території Острівського старостинського округу продовжуються роботи по благоустрою сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине. Здійснюється косіння трави та розчищення територій від рослинності, впорядкування кладовищ, ремонт пам’ятників, дитячих майданчиків, зупинок.

15:16 25.05.2021

Поточний ремонт вулиць

Поточний ремонт вулиць

  У с. Дмитрівка проведено поточний середній ремонт вулиць Вишнева, Набережна, Молодіжна, провулок Шкільний.

08:37 25.05.2021

Перша сесія відбулась, повноваження визнані

Перша сесія відбулась, повноваження визнані

Куцурубська об’єднана територіальна громада нарешті завершує виборчі перегони першою сесією новообраної ради. 10 грудня відбулось пленарне засідання, на якому голова Куцурубської сіль­ської територіальної виборчої комісії Білостецький М.А. передусім оголосив результати виборів до Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади першого скликання у відповідності до голосування по округах.

08:05 14.12.2020

ЗРОБИТИ ДЕРЖАВУ БЛИЖЧОЮ ДО ЛЮДЕЙ

ЗРОБИТИ ДЕРЖАВУ БЛИЖЧОЮ ДО ЛЮДЕЙ

Куцурубська об’єднана територіальна громада - одна з найперших на Миколаївщині стала прикладом ефективності реформи з де­централізації влади. Перший крок на зустріч людям зробили Куцурубська та Іванівська ради. Об’єднавшись в одну громаду у 2015 році, вони своїм прикладом успіш­ної роботи довели й сусідам, що варто працювати разом. Тепер в об’єднаній громаді 12 населених пунктів - села Куцуруб, Іванівка, Яселка, Дмитрівка, Острівка, Матросівка, Червоне Парутине, Парутине, Каталине, Прибузьке, Солончаки, Дніпров­ське. Всі вони разом спільно крокують вперед, реагуючи на виклики сьогодення і вдало використовуючи ті можливості й перспективи, що дає   сучасне законодавство.

14:14 08.09.2020

ЗАДУМАНО - ЗДІЙСНЕНО!

ЗАДУМАНО - ЗДІЙСНЕНО!

Ковдри мають бути обов’язково бавовняними, меблі зручними, а рушнички м’якими…        За такими критеріями, встановленими особисто головою Куцурубської ОТГ Інною Копійкою,          її підлеглі та співробітники Територіального центру соціального обслуговування (соціальних     послуг) відбирали предмети побуту та інтер’єру для майбутніх жителів стаціонарного відділення для людей похилого віку.               З неменшою відповідальністю й увагою ставились також і до вибору будівельних матеріалів та оздоблення, посуду та сантехніки.

14:08 08.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора