A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Забезпечення мукою та молоком триває

Забезпечення мукою та молоком триває

Куцурубська сільська рада на чолі з сільським головою Інною Копійкою продовжує забезпечувати мукою та молоком жителів громади. Сьогодні, 10 березня, мука була доставлена в Дмитрівський старостинський округ. По старостинських округах також цього дня здійснювали поставки молока. Звертаємо увагу, що молоко роздаватимуть також і завтра, у пятницю, 11 березня. У вихідні дні, в суботу та неділю, поставки молока не передбачені.

18:05 10.03.2022

На соцдопомогу, пільги та субсидії у березні держава розподіляє 10 мільярдів гривень

На соцдопомогу, пільги та субсидії у березні держава розподіляє 10 мільярдів гривень

Україна продовжує забезпечувати потреби цивільного населення країни в умовах воєнного стану та виконувати свої зобов'язання перед громадянами держави відповідно до норм чинного законодавства.

20:27 09.03.2022

В Україні запровадили контроль за цінами на борошно, хліб, м'ясо, спирт, дизпаливо і скраплений газ  Контролюватимуть ціни впродовж дії воєнного стану.

В Україні запровадили контроль за цінами на борошно, хліб, м'ясо, спирт, дизпаливо і скраплений газ Контролюватимуть ціни впродовж дії воєнного стану.

Уряд доручив місцевій владі разом з Нацполіцією, Держпродспоживслужбою і Держлікслужбою забезпечити контроль за цінами на низку товарів у роздрібних продавців, передає "Інтерфакс-Україна".

20:18 09.03.2022

Шановні жителі та гості Куцурубської громади!

Шановні жителі та гості Куцурубської громади!

Повідомляємо, що Куцурубська сільська рада продовжує забезпечувати безкоштовним молоком усі старостинські округи. Десятого та одинадцятого березня молоко роздаватимуть з 9.00 до 11.00 у визначених місцях. Зауважуємо, що молоко роздаватимуть не більше 5 літрів на родину. У вихідні дні молоко по старостинських округах доставляти не будуть.

20:17 09.03.2022

Уряд звільнив від сплати податків частину українських підприємців

Уряд звільнив від сплати податків частину українських підприємців

Уряд України запроваджує допомогу для бізнесу та найманих працівників на час воєнного стану та після війни. Так, ФОПів І і ІІ групи повністю звільнили від сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ), інші підприємці не платитимуть податки за тих працівників, які захищають Україну. Про ці та інші рішення уряду розповів президент Володимир Зеленський під час свого звернення у понеділок, 7 березня.

19:50 07.03.2022

Як сплачувати комуналку у воєнний час: чи будуть штрафи за несплату?

Як сплачувати комуналку у воєнний час: чи будуть штрафи за несплату?

Український уряд вирішив заборонити нарахування та стягнення штрафів або пені за несвоєчасну або неповну оплату комунальних послуг. До того ж в Україні продовжать надавати комунальні послуги в разі несплати або оплати не в повному обсязі.

19:48 07.03.2022

Хто зможе отримати 6500 грн допомоги від держави та як це зробити

Хто зможе отримати 6500 грн допомоги від держави та як це зробити

Гроші можуть отримати жителі 12 областей. Українці, які втратили роботу через напад Росії, можуть отримати допомогу від держави під час війни. Розмір її – 6500 гривень, а оформляється вона через Дію за аналогією з "ковидною тисячею", йдеться у відповідному розпорядженні уряду. Отримати гроші можна з 7 березня 2022 р. На цю допомогу можуть претендувати: 1. Діючі ФОП 1-4 групи, які сплатили ЄСВ за IV квартал 2021 року або в цілому за минулий рік. 2. Усі наймані працівники, за яких сплатили ЄСВ за IV квартал 2021 року або в цілому за минулий рік – крім працівників бюджетних установ, фондів загальнообов'язкового державного страхування та Державної служби. До переліку областей, де діятиме програма, увійшли: Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та Київ. Офіційно Мінцифри досі не оприлюднило алгоритм отримання коштів. Але вже відомо, що оформлення буде здійснюватися через "Дію" за принципом єПідтримки.

19:45 07.03.2022

До уваги ФОП

До уваги ФОП

Щоб підтримати український бізнес під час війни Кабмін за дорученням Президента прийняв ряд рішень. Про них розповів на брифінгу прем’єр-міністр Денис Шмигаль: Усім фізичним особам-підприємцям дозволили не встановлювати реєстратори розрахункових операцій.

19:39 07.03.2022

В Очакові змінено межі комендантського часу

В Очакові змінено межі комендантського часу

В Очакові, згідно з наказом начальника Очаківського військового гарнізону, змінено межі комендантського часу, який з понеділка, 7 березня, діятиме з 18.00 вечора до 7.00 ранку.

19:29 07.03.2022

Сільський голова Інна Копійка тримає на особистому контролі забезпечення сіл молоком та мукою

Сільський голова Інна Копійка тримає на особистому контролі забезпечення сіл молоком та мукою

Куцурубська сільська рада на чолі з сільським головою Інною Копійкою за підтримки ТОВ «Колос-2011»  і ТОВ «Агрофірма «Лиманський» продовжують вживати заходи для забезпечення старостинських округів безкоштовною роздачею молока та муки. В понеділок, 7 березня, молоком були забезпечені усі старостинські округи. Завтра, 8 березня, роздача молока продовжуватиметься в тих же місцях і в ті самі години - з 9.00 до 11.00. Сільська рада просить виважено запасатись молоком, не створюючи запасів для годування худоби та домашніх тварин. Мука в понеділок була доставлена до сіл Яселка та Іванівка. Поставки муки продовжуватимуться.

19:27 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора