A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Привітання

Привітання з Днем народження

Куцурубська сільська рада вітає з Днем народження чарівну жінку, начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та медицини КЕЛЬБАС ОЛЕНУ ОЛЕКСАНДРІВНУ! Шановна ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам доброго здоров'я, гарного настрою, веселої вдачі та щедрої долі! Ваша робота - зцілювати душу і нести людям свято. Тож нехай і Ваше життя буде наповнене родинним теплом та затишком, щирими усмішками та вірними друзями. Бажаємо Вам натхнення, сміливих ідей та успіхів у роботі, приємних відкриттів та вражень, позитивних емоцій та барвистого життя.

09:00:40 03.04.2020

Привітання з Днем народження!

Сьогодні свій День народження відзначає головний бухгалтер КНП "Куцурубський ЦПМСД" Кирильчук Ольга Володимирівна. Сердечні вітання на честь Дня народження сьогодні лунають на адресу енергійної, чуйної, небайдужої, прекрасної жінки. Нехай цей ясний, літній день принесе у Вашу оселю радість, тепло, злагоду, зігріє усмішками та дружньою підтримкою! Бажаємо Вам погожих днів, прихильності долі, позитиву та ентузіазму. Зичимо, щоб у Вашому житті всього було вдосталь: усмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, цікавих ідей, амбітних планів, витримки, стійкості та вірних друзів.

13:57:31 13.03.2020

Поздравление с Днем рождения!

Сегодня свой День рождения отмечает водитель Куцурубского сельского совета Ляшевский Валерий Валентинович.

10:25:00 10.03.2020

Привітання з Днем народження

16 лютого святкувала свій День народження спеціаліст господарсько-земельного відділу ПОЛІЩУК ОЛЕНА ФЕДОРІВНА. Щиро вітаємо Вас з Днем народження! У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров'я, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, теплотою і любов'ю рідних і близьких!

09:33:55 17.02.2020

Привітання з Днем народження!

Сьогодні відзначає свій День народження Денисюк Ірина Іллівна - фахівець відділу з питань мобілізації,військового обліку та реєстрації. Шановна Ірина Іллівна! Хай лунають наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаємо міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту в оселі. Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя, радості, добра і благополуччя! В цей дорогий для серця день Бажаєм квітів і пісень! Від друзів – щирих привітань, Від зірок – здійснення бажань! Від сонця – світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!

14:26:57 25.01.2020

Привітання ювіляра

20 січня свій 80-річний ювілей відзначив житель села Куцуруб Новосьолов Анатолій Андрійович. З цієї нагоди до оселі ювіляра завітали голова сільської ради Інна Копійка, начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Ольга Власюк та голова ветеранської організації Олександр Чоков. З теплими словами вітання до іменинника звернулися поважні гості. Побажали міцного здоров’я, довголіття, життєвих сил, радості, любові й поваги від рідних та близьких та вручили подарунок. В свою чергу Анатолій Андрійович щиро дякував керівникам за увагу та вітання.

15:34:27 20.01.2020

Привітання з Днем народження

Сьогодні свій День народження святкує Звіададзе Галина Василівна - спеціаліст відділу з питань мобілізації, військового обліку та реєстрації.

09:15:54 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора