Куцурубська громада
o

Привітання

Привітання

Шістнадцятого листопада в ММПК «Корабельний» пройшов обласний конкурс хореографічного мистецтва «Перлина Прибужжя». Зразковий дитячий ансамбль танцю "Мозаїка Ольвії" Парутинського ПК, Куцурубської ОТГ посів ІІІ місце. Ми вітаємо наших юних танцівниць і бажаємо їм творчого запалу, наполегливості і нових звершень!!!

08:24:11 19.11.2019

Привітання

Вітаємо з перемогою футбольну команду Куцурубської школи, яка посіла І місце в турнірі з мініфутболу серед дитячих команд загальноосвітніх шкіл територіальних громад м.Очакова та Очаківського району під патронатом Федерації футболу Миколаївської області.

08:45:14 18.11.2019

Привітання з Днем працівника соціальної сфери

Щорічно у першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України. Мабуть, немає жодної людини, до якої б не мали відношення працівники соціальної сфери – від народження і до організації пенсійного забезпечення нас супроводжують і підтримують саме вони. Працівники соціальної сфери щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, інвалідів, пенсіонерів, людей похилого віку, дітей-сиріт, безробітних, підтримують та допомагають здолати життєві труднощі малозабезпеченим та багатодітнім сім’ям, а відзначення їх професійного свята – це справедлива шана держави і подяка жителів громади їм за працю.

15:44:01 01.11.2019

Привітання з Днем народження

Колектив Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади вітає Середу Лесю Ярославівну – фахівця сектору з питань цивільного захисту з Днем народження. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

15:43:55 19.10.2019

Привітання з Днем народження

Куцурубська сільська рада об'єднаної територіальної громади щиро вітає з Днем народження директора ТОВ «Агрофірма «Лиманський» Скрипника Євгенія Андрійовича. Щиро вітаємо іменинника з цим святковим днем. Від усього серця зичимо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя. Нехай збудуться всі плани і надії, ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Хай кожен день приносить лише радість і щастя.

09:19:24 18.10.2019

Привітання з Днем народження

Куцурубська сільська рада щиро вітає з поважним ювілеєм лікаря загальної практики сімейної медицини Парутинської амбулаторії Блик Аллу Свиридівну!  

14:41:05 09.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора