A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Державна підтримка сільгоспвиробників у 2018 році

Державна підтримка сільгоспвиробників у 2018 році

 Цьогоріч Уряд схвалив програми, направлені на підтримку та розвиток агросектору з 5 пріоритетних напрямів: тваринництва, фермерського і кооперативного руху, підтримка садівництва та виробництва української сільгосптехніки.

11:13 23.03.2018

30 років служіння людям

30 років служіння людям

  Весняною  порою, яка приваблює очі своєю неповторною красою і наштовхує на філософські роздуми,  свій поважний ювілей -  80-річчя святкує  шляхетна людина, Бібліотекар з великої літери  -   Марія Іванівна Куценко. І це не тільки її особисте свято, а й кожного, хто знає цю прекрасну жінку. В першу чергу,  її родини, читачів, друзів, сусідів. Адже все своє життя ювілярка присвятила людям, віддавши кожному частинку своєї душі.

09:20 23.03.2018

Вчимося захищати свої права

Вчимося захищати свої права

 15 березня 2018 року до нас завітали фахівці  з бюро правової допомоги, а саме Таворська Лілія Валентинівна – головний спеціаліст відділу Очаківського бюро та Вовченко Ігор Сергійович, начальник Очаківського міськрайоного відділу ДВС ГТУЮ у Миколаївській області.

12:06 21.03.2018

Світоч української літератури

Світоч української літератури

     Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена любові до Батьківщини, Шевченко поправу займає почесне місце,бо з таким вогнем в душі захищав свободу і незалежність вітчизни, честь і гідність народу. Безсмертне ім’я великого українського поета і художника Т.Г. Шевченка відоме скрізь як людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу.

13:26 15.03.2018

У жінці все від Божої любові...

У жінці все від Божої любові...

      Лагідні промені сонця. Несмілий передзвін краплинок і струмочків. Перші квіти. Разом з цими характерними ознаками весни прихоить до нас і перше весняне свято — Міжнародний жіночий день. Це один із самих світлих всенародних свят, зігріте любов'ю і вдячністю до жінки. В цей день ми вітаємо своїх мам, бабусь, сестер. Це день коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості.

14:43 14.03.2018

Мнение эксперта - директора Николаевского центра развития местного самоуправления Валентина Бойко  о децентрализации в Очаковском районе

Мнение эксперта - директора Николаевского центра развития местного самоуправления Валентина Бойко о децентрализации в Очаковском районе

 Мнение эксперта - директора Николаевского центра развития местного самоуправления Валентин Бойко  о децентрализации в Очаковском районе

11:12 14.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора