A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день дарування книг

У Міжнародний день дарування книг – 14 лютого 2018 року Куцурубську центральну публічну бібліотеку відвідало чимало постійних і вдячних читачів й тих, хто прийшов до книгозбірні вперше. Й прийшов з гарними книгами – подарунками бібліотеці.

14:51 15.02.2018

Про місцеві податки і збори на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік

 Відповідно статті 143 Конституції України, пункту 24, 28 частини 1 статті 26, пункту 1 статті 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» із змінами та доповненнями, Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України із змінами та доповненнями, враховуючи висновок постійної комісії з питань планування,  фінансів,  бюджету  та  соціально - економічного  розвитку та з метою приведення місцевих податків і зборів на території сільської ради до норм чинного законодавства, депутатами Куцурубської сільської ради ОТГ 13 липня 2017 року було прийнято рішення № 17 "Про  місцеві податки  і  збори  на  території Куцурубської сільської   ради    об’єднаної  територіальної       громади    на    2018   рік ". (скачати рішення для перегляду) 

15:38 13.02.2018

«Вчителі англійської мови - агенти змін»

В рамках реформування системи освіти та впровадження проекту  «Нова   українська школа» Міністерство освіти і науки України спільно з Британською   Радою в Україні  ініціювали реалізацію програми «Вчителі англійської мови -     агенти змін».

15:02 05.02.2018

В облдержадміністрації обговорили стан та перспективи розвитку освіти в Миколаївській області

 У середу, 31 січня, під керівництвом голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Присутні члени колегії, керівники районів, міст та ОТГ області обговорили стан та перспективи розвитку освіти в Миколаївській області. Зазначимо, що наразі ця колегія облдержадміністрації є першою в Україні, що присвячена безпосередньо питанню розвитку освітньої галузі в регіоні. 

09:39 01.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора