A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та медицини

Про правила вуличного руху жартома і всерйоз

Після завершення місячника «Увага! Діти на дорозі!» та тижня безпеки руху в Дмитрівському НВК було організовано проект «Мова вулиці». Захід підготувала вчитель фізики та математики, класний керівник 7 класу Кирильчук Любов Володимирівна.

09:51:42 01.10.2019

«Етно-традиції Миколаївщини»

28 вересня на базі Березанського Будинку культури відбувся обласний огляд на найкращу презентацію місцевого елементу нематеріальної культурної спадщини «Етно-традиції Миколаївщини», організований Миколаївським обласним центром народної творчості.

13:10:56 30.09.2019

«Бібліотека – добрий чарівник»

25.09 2019 р. в Парутинській СБФ відбулося свято «Бібліотека – добрий чарівник», приурочене Всеукраїнському дню бібліотек. Організатори і ведучі свята бібліотекар Парутинської СБФ Бень Є.О., та бібліотекар Парутинської ЗОШ Богатирьова Н.М запросили на святкову програму учнів 11 класу Парутинської ЗОШ, слухачів Університету ІІІ віку Бабій Р.Г., Джур А.С., Терещенко В.В., Діденко Н.А.,Бутову Т.П.,Дудкіну О.Д.,директора територіального центру з надання соціальних послуг Куцурубскої ОТГ- Жукову Г.О., художнього керівника Парутинського ПК - Сметану О.В., бібліотекаря Куцурубської публічної бібліотеки - Єрьоміну В.І. Почесним гостем свята був талановитий поет Зіньковській Юрій Васильович з села Куцуруб, який прожив в Парутиному більш ніж 20 років. Він подарував учням 11 класу свої збірки, а всім присутнім нові вірші «Стежка», «Літні люди», «Ода музиці», та зовсім нові рядки, вірш -привітання, якій написав по дорозі на свято.

10:46:53 30.09.2019

День туризму

27 вересня - Всесвітній день туризму. Малі туристи «Зірочки» напередодні свята відновили продуктивні сили, оздоровилися, поєднали активний відпочинок з пізнавальними, спортивними та культурними цілями.

10:18:46 27.09.2019

"Краще спортивне село громади"

21 вересня 2019 року на базі Дмитрівського НВК пройшли змагання "Краще спортивне село громади". У програмі змагань були волейбол, теніс настільний, перетягування канату, армреслінг. У запеклій боротьбі І місце виборола команда села Дмитрівка, ІІ місце - с. Парутине, ІІІ місце - с. Іванівка. Переможці були нагороджені медалями, грамотами та кубком, а також волейбольними та футбольними м'ячами.

11:45:12 26.09.2019

День партизанської слави (с. Іванівка)

У неділю, 22 вересня, школярі Іванівської середньої школи, Іванівська сільська бібліотека та Клуб відзначили день Партизанської слави. Було проведено покладання квітів до меморіалу загиблим у роки Другої Світової війни та прослухана п"ятихвилинна лекція про наших славетних земляків, що приймали участь у визвольній війні.

10:56:13 25.09.2019

День партизанської слави в с. Парутине

Щороку 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави!!! Працівники Парутинського ПК та СБФ і учні Парутинської ЗОШ також приєдналися до відзначення цього свята, відбулося покладання квітів до пам'ятника, згадали героїв хвилиною мовчання, а в бібліотеці була створена тематична виставка книжок. День партизанської слави відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога.

08:40:10 25.09.2019

Миру нам сьогодні треба!

До Міжнародного Дня миру в Дмитрівському НВК пройшов флешмоб «Ми за мир». До цього дня діти підготували велику кількість білих голубів – символів миру. До присутніх звернулася заступник директора з виховної роботи Ткаченко Т.М., яка сказала, що сьогодні, як ніколи, питання миру актуальне для всіх жителів України, адже на сході нашої держави все ще проливається кров. Тому всім потрібно прагнути, щоб ніколи на нашій планеті не було воєн.

08:17:02 23.09.2019

Прохання: Землю – берегти!

До Міжнародного Дня озонового шару в Дмитрівському НВК вчителем образотворчого мистецтва Тимофєєвою Ларисою Станіславівною було організовано виставку малюнків під девізом «Прохання: Землю – берегти!». Діти створювали власні композиції, розфарбовували розмальовки. Ще раз їх увагу було привернуто до питання охорони навколишнього середовища.

08:54:53 20.09.2019

Олімпійський тиждень в Дмитрівській школі

На відзначення Дня фізкультури і спорту в Дмитрівському НВК яскраво пройшов Олімпійський тиждень, який організувала і провела вчитель фізкультури, вчитель першої категорії Балтаг Катерина Іллівна. Що вражало, то це – справжня цікавість дітей до проведених заходів, бажання обов'язково прийняти в них участь.

08:38:30 17.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора