A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Пришкільний табір "Орієнтир"

Пришкільний табір "Орієнтир"

6 червня вихованці пришкільного табору з деним перебуванням "Орієнтир" відвідали з екскурсією 22 Державну пожежно-рятувальну частину міста Очаків, де дізналися багато чого нового та цікавого про пожежну службу, історію частини і навіть пощастило спостерігати відпрацювання навичок пожежників.

08:44 14.06.2019

Свято дитинства і прощання з дитинством…(с.Дмитрівка)

Свято дитинства і прощання з дитинством…(с.Дмитрівка)

31 травня – останній весняний день, світлий і яскравий, сонячний та радісний. Саме в цей день зібралися учні та гості на шкільному дворі, щоб відсвяткувати свято останнього дзвоника та День захисту дітей.  Щоб свято пройшло добре, багато душевного тепла вклали батьки, вчителі, учні школи і особливо педагог – організатор Довбня Ольга Ярославівна. Це було свято кількох шкільних поколінь. Першокласники на чолі із класоводом Столярчук І.О. звітували про свої перші успіхи. Учні четвертого класу на чолі із класоводом Мурзакой О.І. прощалися із початковою школою. Дев'ятикласники разом із класним керівником Кучерявою В.В. майже закінчили основну школу, готуються скласти ДПА із предметів. І самий відповідальний період у житті одинадцятикласників. Адже всі уроки позаду, два іспити ЗНО здано. Попереду – ще два і ціле самостійне життя.  Присутніх привітали: директор школи Швець О.М., сільський староста Горбенко А.А., яка також вручила подарунки учням 11 класу та солодощі – всім дітям. Настоятель сільської церкви отець Василь виступив з напутнім словом та вручив випускникам іконки як оберіг в подальшому житті.  Хвилювання не могли втримати ні діти, ні батьки, ні вчителі. Всі почули і виступи першокласників, їхні дружні частівки як подарунок випускникам, і гарні слова та пісню четвертокласників. З напутніми словами виступили батьки, зі словами – відповіддю – діти. Привітала своїх дітей - випускників і перша вчителька Тимофєєва Лариса Станіславівна. Не стояли осторонь і решта вчителів. Вони подарували випускникам пісню та виготовлені власноруч сувеніри. З великим теплом споглядали всі виступи випускників. Сльози нагорталися на очі, коли вони танцювали свій останній шкільний вальс, говорили теплі слова подяки, разом із класним керівником Руснаком Д.В. співали пісню.  Решта учнів щиро веселилися. Адже завтра, першого червня, їхнє свято – Міжнародний день захисту дітей. І всім хочеться радості, мирного неба і, головне, канікул!!!..

11:39 04.06.2019

Випускний в “Університеті третього віку” (с.Дмитрівка)

Випускний в “Університеті третього віку” (с.Дмитрівка)

   Ось і закінчився навчальний рік. В усіх учбових закладах випускники складають іспити та проводять випускні вечори. 30 травня в новій залі сільського клубу села Дмитрівка зібралися студенти Університету третього віку, щоб відсвяткувати свій випускний.    Фахівець територіального центру соціального захисту Очаківського району Хаткевич Людмила Іванівна провела випускні іспити та вручила випускникам сертифікати про проходження курсу навчання на факультеті «Здоровий спосіб життя». На свято завітали староста села Дмитрівка Горбенко А. А. та фахівець із соціальної роботи Ващишин О. І. Алла Анатоліївна привітала випускників зі святом, подякувала за активну участь у громадському житті села, що відклавши всі свої буденні справи, зістрічались, спілкувались, ділились життєвим досвідом, навчались чомусь новому, а щоб зустрічі були завжди теплими та душевними подарувала електричний чайник. Випускники пили чай з нових чашок, які подарувала Олена Іванівна, а торт з полуницями приготувала Солдатко Любов Григорівна.      В теплій та дружній атмосфері, з конкурсами та вікторинами , які провела сільський бібліотекар Мельникова Олена Миколаївна, пройшло свято. Запрошуємо всіх бажаючих в Університет третього віку.

15:16 03.06.2019

Випускний в “Університеті третього віку” (с. Парутине)

Випускний в “Університеті третього віку” (с. Парутине)

Ось і підведені підсумки навчання слухачів «Університету третього віку» в с.Парутине. З піднесеним настроєм та букетами квітів зібралися випускники в Палаці культури у приміщенні СБФ, щоб прийняти теплі слова, щирі побажання, поринути у приємні спогади і звичайно ж отримати сертифікати про закінчення курсу навчання.  Щирими словами привітала випускників соціальний працівник територіального центру м.Очаків - Хаткевич Людмила, яка турботливо опікувалася ними протягом всього навчання.Побажала щасливого життя, здійснення мрій, радості, успіху та подякувала за те що слухачі завжди радо її приймали, а на заняттях були уважними і зацікавленими. Приємно було бачити вогники радості в очах та усміхнені обличчя випускників, після отримання ними сертифікатів, а також дипломів та квітів.Наші випускники не лише працьовиті, активні, а ще й цікаві, творчі та багаті талантами. Так всі присутні мали змогу почути чудову українську пісню, яку для них заспівала Мурашкіна Любов, викладач Парутинської музичної школи, а також її вихованці Бігарі Анна, Мурашкін Олександр, Швець Анастасія радували пісенними подарунками випускників.  Випускники мандрували просторами космосу на космолайнері "Мрія", завітали також до сузір'я "Весела галактика" де приймали активну участь в конкурсах і танцях. По закінченню культурної програми мали змогу відсвяткувати своє свято. Парутинський Палац культури та сільська бібліотека-філія бажають випускникам світлої долі, миру, енергії, міцного здоров?я та творчого вогнику!!!

13:15 30.05.2019

Звітний концерт Куцурубської школи мистецтв

Звітний концерт Куцурубської школи мистецтв

Мистецтво, ти даруєш благодать. Ти вмієш вирвать мить із плину часу І в ній божисту вічність передать... 25 травня на сцені Куцурубського будинку культури пройшов звітний концерт Куцурубської школи мистецтв. На даний час в школі працює три відділення: музичне, художнє та хореографічне, тож на концерті були представлені творчі здобутки кожного з них. В просторому холі клубу була розташована виставка робіт художнього відділу, всі охочі могли насолодитися мистецтвом, сфотографуватись.  Традиційно захід розпочався словом директора - Шевченко Г. Ф. - та відзначенням найкращих учнів почесними грамотами а також дипломами за участь у обласних конкурсах. Особлива мить - вручення свідоцтв про закінчення школи нашим випускникам - Єрхан Юлії (викладач Шевченко Г.), Бондаренко Катерині та Матієнко Дмитру (викладач Коршунова Н.). Насичена концертна програма розпочалась виступами найменших учнів-першокласників, продовжилася запальними танцями хореографічного колективу "Куцурубчаночка" (керівник Дрозд А.), а наприкінці художнє відділення школи здивувало присутніх яскравим та оригінальним показом мод (викладач Паранюк Л.). Всі учні та викладацький колектив вдячний батькам та гостям за щирі оплески, а також дякуємо Кондратюку В. І. за допомогу в проведенні концерту.

08:22 28.05.2019

Семінар "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ"

Семінар "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ"

У м.Дніпро за ініціативи Міністерства соціальної політики України 20-22 травня відбувся семінар "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ". Прийняли участь 40 пілотних ОТГ, що беруть участь у Проекті " Модернізація системи соціальної підтримки населення України". Від Куцурубської ОТГ прийняли участь сільський голова Інна Копійка, начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Ольга Власюк, в.о. старости сіл Матросівка, Солончаки, Червоне Парутине Ольга Бабій. 

08:35 27.05.2019

Тиждень безпеки дитини в Куцурубському ЗДО «Зірочка»

Тиждень безпеки дитини в Куцурубському ЗДО «Зірочка»

З 13 по 17 травня в Куцурубському ЗДО «Зірочка» пройшов Тиждень безпеки дитини. Педагоги закладу озброювали малят знаннями і вчили здобувати їх на практиці. Закінчився Тиждень «Пригодами Добривогника і Лиховогника» . Працівники Очаківського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Миколаївській області : провідний інспектор Андріяш Є.О., інженер з пожежно – рятувальної роботи Петровських Є.В., пожежний – рятувальник Прядко П.В. закріпили з дошкільнятами набуті знання , вправляли їх в практичному застосуванні , порадували малюків феєричним дійством. Малюки отримали яскраві враження і , сподіваємось , навчилися працювати разом , впевнено діяти у нестандартних ситуаціях.

13:21 17.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора