A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

«Весна із мамою – сестриці»

«Весна із мамою – сестриці»

У Солончаківському НВК пройшло  свято «Весна із мамою – сестриці».Вихованці гуртка «Юні українознавці» на чолі з керівником гуртка Кротовою О.Я. підготували  чудове дійство до народного свята Стрітення. Діти співали пісні, водили хороводи, закликали весну, а на завершення свята всім присутнім роздали випечених пташок «жайворонків», побажали миру і злагоди, щастя і здоров’я.

14:25 20.02.2019

«Крізь пекло афганської війни»

«Крізь пекло афганської війни»

У Солончаківському НВК відзначили скорботний День пам’яті воїнів-афганців. Учні школи під керівництвом педагога-організатора Дудник С.В. підготували загальношкільну лінійку пам’яті «Крізь пекло афганської війни».

14:18 20.02.2019

«Для нас історія, для них – життя частинка»

«Для нас історія, для них – життя частинка»

Сьогодні ми вшановуємо та в скорботі схиляємо низько голови перед пам'яттю Героїв Небесної Сотні. У період з 18 по 20 лютого 2014 року під час протестних акцій у державі сталися найбільш драматичні події, що призвели до масової загибелі патріотів України. Під час Революції Гідності понад сотня людей загинули від куль, побиття або відійшли у вічність пізніше від отриманих на Майдані поранень. Їх назвали Героями Небесної сотні.  20 лютого в Дмитрівській сільській бібліотеці пройшов День пам'яті «Для нас історія, для них – життя частинка». На заході були присутні учні 5 – 7 класів, разом з завідуючою сільським клубом Довбнею О.Я.  Бібліотекар Мельникова О.М. розповіла про трагічні події Революції Гідності та постаті Героїв Небесної Сотні. Під час заходу читачі переглянули відеоролики про трагічні події на Майдані, прослухали пісні «Пливе кача по Тисині», «Небесна сотня», «Повертайся живим». На честь Героїв Небесної Сотні біля сільського клубу та бібліотеки посаджені троянди.

14:15 20.02.2019

Відзначили 30 річчя виведення військ з Афганістану

Відзначили 30 річчя виведення військ з Афганістану

Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афгані, Сомалі, Анголі, В’єтнамі, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались в пам’яті. І саме ця пам'ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни.  Тож, 15 лютого в Кам’янському сільському клубі відбулись святкові урочистості з нагоди 30-річниці виведення військ колишнього Радянського союзу з Афганістану. Привітали присутніх зі святом депутат Очаківської районної ради Костерчук Андрій Іванович та голова районної спілки воїнів-афганців Петренко Юрій Володимирович та вручили пам’ятні медалі до 30-ти річчя виводу військ з Афганістану та медалі за мужність воїнам – миротворцям.  Почесні гості виступили зі словами привітання до присутніх в залі, а голова Куцурубської ОТГ Копійка І.В. разом з працівницями подарували зворушливу пісню «Журавлі».  В залі були присутні рідні хлопців загиблих в Афганістані: Пілієв Роман Георгійович батько Пілієва Анатолія та рідна сестра Татарчука Станіслава- Мураненко Ванда Євгенівна. Присутні в залі, стоячи вітали рідних загиблих хлопців. Урочистості супроводжувалися концертними номерами, а після закінчення святкової програми всіх присутніх запросили до святкового столу, де колишні воїни могли поспілкуватись, згадати пережиті воєнні події, та вшанувати тих, кого вже не має серед них живими.

14:10 18.02.2019

Ті спогади, то вічний серця біль

Ті спогади, то вічний серця біль

 Афганістан... У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі життів, понівичила долі.

13:12 18.02.2019

«Під знаком Купідона»

«Під знаком Купідона»

   День всіх закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки. Його святкують майже у всіх країнах світу і не важливо який у тебе вік, якщо в твоєму серці живе любов.    14 лютого в Дмитрівській сільській бібліотеці пройшла конкурсна програма «Під знаком Купідона», до Дня всіх закоханих. Захід підготували та провели спеціаліст територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Очаківського району Хаткевич Людмила Іванівна та бібліотекар Мельникова Олена Миколаївна для студентів Університету ІІІ віку, який в цьому році продовжив свою роботу.     Романтична атмосфера панувала і на нашому святі, адже його відвідують дві подружні пари. В теплій та дружній атмосфері, з конкурсами та розвагами пройшов захід. Активні учасники нагороджені призами.   

13:20 15.02.2019

Зустрічаємо Весну

Зустрічаємо Весну

5 лютого вихованці дошкільного підрозділу  Солончаківського НВК розважали Зиму та запрошували Весну –красну. Разом з вихователем Мрикало Н.А. діти взяли участь в ігрових дійствах, розвагах з Зимою, співали веснянки й водили хороводи, а допомагали їм в цьому працівники закладу Казаку Т.Г.,Грикень О.В.

14:30 07.02.2019

Робоча нарада

Робоча нарада

   01 лютого голова Куцурубської об’єднаної громади Інна Копійка провела робочу нараду з  старостами сіл ОТГ за участю заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу влади Л.М.Горгуленко, начальників відділів, в.о. директора КСКП «Гілея» В.А.Баран.

09:01 04.02.2019

В Куцурубі привітали ювілярів з 80-річчям

В Куцурубі привітали ювілярів з 80-річчям

07 січня жителька села Куцуруб Шпильова Клавдія Степанівна відзначила свій ювілей, адже 80 років - це визначна подія і поважний вік. У день народження пенсіонерку прийшли привітати начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Власюк Ольга Сергіївна та голова ради ветеранів Чоков Олександр Онисимович,які вручили подарунок та побажали іменниниці зустріти ще й 90-річний ювілей. Побажали бабусі міцного здоров‘я, щастя, сил і наснаги, любові близьких та рідних. Клавдія Степанівна мала непросту долю, чесно працювала, віддавала усі сили батьківщині, і мабуть доля дарувала їй за це довге життя.  Іменинниця дякувала гостям за вітання, турботу і увагу. «Завжди приємно, що тебе пам‘ятають і не забувають» - зі сльозами на очах говорила ювілярка.

11:31 01.02.2019

Відбулися громадські обговорення

Відбулися громадські обговорення

24 січня в актовому залі Куцурубської загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися громадські обговорення пропозиції Очаківського міського голови про добровільне об'єднання територіальної громади м.Очаків з Чорноморською сільською об’єднаною територіальною громадою, Куцурубською сільською об’єднаною територіальною громадою, Кам'янською сільською радою, Покровською сільською радою в Очаківську міську об’єднану територіальну  громаду.

08:59 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора