A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Вручення бейбі-бокса

Вручення бейбі-бокса

   02  листопада 2018 року голова Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  Інна Василівна Копійка разом з начальником відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім’ями Ольгою Сергієвною Власюк  вручили Пипко Анастасії , жительці села Куцуруб спеціальний дитячий набір baby box.                           Такі набори в Україні видаються сім'ям при народженні дитини з 1 вересня 2018 року. Спеціальна постанова Кабінету міністрів визначає деталізований перелік дитячих товарів загальною вартістю до п'яти тисяч гривень. Крім одягу та інших важливих для дитини речей, бебі-бокс також місте інформаційний матеріали, який допоможе батькам в питаннях кращого догляду за дитиною.

13:56 02.11.2018

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в Куцурубському ЗДО "Зірочка"

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в Куцурубському ЗДО "Зірочка"

      Життя в сучасних умовах потребує від наших малюків вміння орієнтуватись і знаходити вихід з непередбачених ситуацій. Чим менше у них знань, тим більше небезпеки з боку зовнішнього світу. Піклуючись про дітей, люблячи, оберігаючи їх, дорослі хочуть, щоб вони виросли здоровими, але, на жаль, виникають ситуації, коли дитина залишається один на один з небезпекою.Тому ми повинні виховувати в дітях обачливість і обережність. Не можна залякувати , правильніше час-від-часу розповідати про різні нещасні випадки, пояснювати небезпеку, яку таять в собі необдумані вчинки, доводити помилковість сумнівних уявлень про героїзм. А ще краще навчити орієнтуватись і знаходити вихід з непередбачених ситуацій. Чим більше у дитини знань, тим менше небезпеки з боку оточуючого середовища.       З 22 по 26 жовтня педагоги ЗДО «Зірочка» Куцурубської ОТГ провели «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» із залученням дітей до різних форм роботи у цікавій і доступній формі: заняття, ігрова діяльність, театралізована діяльність, розваги, бесіди (індивідуальні, групові та колективні), екскурсії, читання художньої літератури з використанням українського фольклору, самостійно-художня діяльність, психогімнастика, пошуково-дослідницька діяльність, моделювання ситуацій та  їх розв’язання.      На закінчення тижня, педагоги провели заняття-тренінг «SOS» на якому наші "чомучки" практично вправлялись у негайному реагуванні на надзвичайні ситуації.      Потрібно зазначити, що такі змістовні заходи , які були проведені під час тижня безпеки , приносить велику користь для наших дітей. Малята усіх вікових груп отримали та закріпили знання, уміння і практичні навички з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації, отримали гарні уроки морального виховання. Дошкільнята – це наше майбутнє, і ми, дорослі, маємо можливість навчити їх безпеці життєдіяльності , розумінню того, що найважливіше для людини – це здоров’я та життя.

15:24 30.10.2018

Заходи до дня визволення України від фашистських загарбників

Заходи до дня визволення України від фашистських загарбників

     26 жовтня, напередодні 74 – ої річниці від дня визволення України від фашистських загарбників, в Дмитрівському НВК відбувся урочистий захід «Листи з небуття», підготовлений учнями 11 класу на чолі із класним керівником Руснаком Дмитром Володимировичем та педагогом – організатором Довбнею Ольгою Ярославівною.       Трагічні події Другої Світової війни були пов'язані із сучасними воєнними діями на сході України.

11:26 25.10.2018

Тиждень творчості й натхнення

Тиждень творчості й натхнення

       «Наповнимо музикою та веселкою наші серця.», — сказав Гете. Такий девіз ми обрали для тижня образотворчого та музичного  мистецтва в Парутинській  загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів, який проходив з 15 по 19 жовтня 2018 року. 

09:48 22.10.2018

Свято "Козацькому роду нема переводу"  до дня захисника України, дня козацтва,  Свято Покрови

Свято "Козацькому роду нема переводу" до дня захисника України, дня козацтва, Свято Покрови

   14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. В цей день ми вшановуємо славних українських козаків, покровителькою яких вважається Богородиця. Це свято також і родинне – бо пов’язане з родинними і сімейними цінностями і традиціями, шанобливим ставленням до ідеалів жіночності та материнства. Цікаво, що козаки настільки глибоко й щиро шанували образ Покрови Божої Матері, вірили у її силу й урочисто святкували цей день, що у народі закріпилася й друга назва свята – Козацька Покрова.

15:01 16.10.2018

Першачки завітали в "царство книг"

Першачки завітали в "царство книг"

   11 жовтня учні першого класу Дмитрівського НВК, на чолі з класним керівником Столярчук Іриною Олександрівною, завітали до сільської бібліотеки. Деякі діти вперше прийшли в "царство книг", де познайомились з правилами користування бібліотекою, історією створення книги, книжковими виставками, побачили, як багато книг в бібліотеці, дізнались, що книжки стоять на поличках стелажів. Також маленькі читачі переглянули мультфільми про бережливе ставлення до книги. Бібліотекар пригостила читачів солодощами та подарувала закладки до книг.

08:33 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора