A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

В дитсадку закінчили ремонт

В дитсадку закінчили ремонт

Закінчився ремонт харчоблоку та водопровідної системи  у  ЗДО "Зірочка" .  01 жовтня вихованці пішли до оновленого садочка.

11:40 01.10.2018

Свято до дня добра, поваги у Дмитрівці

Свято до дня добра, поваги у Дмитрівці

     30 вересня в Дмитрівському сільському клубі відбулося свято до дня добра, поваги, дня ветерана. Теплими словами привітали присутніх сільський староста Горбенко А.А. та фахівець з соціальних питань Ващишин О.І. Учасники художньої самодіяльності під керівництвом завідуючої сільським клубом Довбньою О.Я., підготували міні-концерт.

11:46 30.09.2018

"Бібліотека збирає друзів"

"Бібліотека збирає друзів"

   21 вересня у читальній залі Куцурубської публічної бібліотеки відбулася святкова програма «Бібліотека збирає друзів», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. Ведуча заходу – директор КЗ Куцурубської сільської ради ОТГ «Куцурубська публічна бібліотека» Бурдига – Ніколаева Т.О. розповіла про славне минуле бібліотеки, згадала першу завідуючу Алєксеєнко Марію Архипівну, бібліотекарів - Скрипник Галину Іванівну, Ставнічу Аллу Володимирівнуа, Юраш Галину Василівну, Гузар Надію Генадїівну, Паранюк Любов Мирославівну, Матієнко Ольгу Дмитрівну. Саме ці люди стояли біля витоків створення бібліотеки, кожен з них вніс часточку в її розвиток. Це вони присвятили цій, на перший погляд, простій і тихій, а насправді нелегкій, праці деякий період свого життя.      Вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в районі внесла Білостецька Наталія Федорівна, яка 30 років свого життя віддала рідній бібліотеці, перетворивши свій заклад на справжній осередок культури. Неодноразово ставала переможцем багатьох конкурсів, була нагороджена багаточисленними грамотами і дипломами.     В стінах  бібліотеки у гармонії співіснують протилежності: молоде покоління і досвідчене, сучасність і традиції, навчання і дозвілля. Частими нашими гостями якої є талановиті поети, письменники, музиканти, і просто цікаві особистості. Але в центрі уваги бібліотекаря завжди був і буде користувач, його запити і інтереси. Бо найбільше чим пишається бібліотека нині – це читачем. Тож були відзначені дипломами та подарунками найкращі з них.

15:00 21.09.2018

НОВА ПРОГРАМА ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ: БІЛЬШ АДРЕСНА ПІДТРИМКА ТИХ, ХТО СПРАВДІ ПОТРЕБУЄ

НОВА ПРОГРАМА ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ: БІЛЬШ АДРЕСНА ПІДТРИМКА ТИХ, ХТО СПРАВДІ ПОТРЕБУЄ

Уряд зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, які в результаті ощадливого використання енергоресурсів можна буде використати на свій розсуд.

15:03 10.09.2018

Міністерство інфраструктури України запустило електронний кабінет перевізника

Міністерство інфраструктури України запустило електронний кабінет перевізника

В Україні запрацював електронний кабінет перевізника. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час презентації нового електронного сервісу, яка відбулась 30 серпня 2018 року.

20:19 31.08.2018

Відбулися заходи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

Відбулися заходи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

   Цьогоріч  23 серпня  жителі с.Іванівка зібралися біля Будинку культури, щоб взяти участь у святковій програмі до Дня Незалежності України, яку з любов'ю підготували завідуюча сільським клубом Голота О.Л. та депутат Куцурубської сільської ради ОТГ  Муравйова Т.С  разом із  жителями села.

13:52 28.08.2018

Свято на краще спортивне село в Куцурубській громаді

Свято на краще спортивне село в Куцурубській громаді

   18 серпня 2018 року на стадіоні в с. Дмитрівка пройшло спортивне свято «Краще спортивне село Куцурубської громади». У змаганнях взяли участь 6 команд всіх старостинських округів громади. До програми свята входили змагання з таких видів спорту: міні-футбол, легка атлетика, волейбол та перетягування канату. У запеклій та затяжній боротьбі Кубок громади виборола команда Дмитрівського старостинського округу, ІІ місце - команда Парутинського старостинського округу, ІІІ місце – команда Острівського старостинсього округу. Переможці змагань нагороджені кубками та дипломами, а також волейбольними та футбольними м’ячами, які були придбані за рахунок коштів місцевого бюджету.

10:30 28.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора